- 16 Haziran 2010
- 204.320
- 156.483
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
Holtby haberleri yalan, Schalke reddetti teklif dusuk diye, sezon sonu gidecek ama
Holtby haberleri yalan, Schalke reddetti teklif dusuk diye, sezon sonu gidecek ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben Sneijdera demiyorum zaten oyundan ciktigi icin moralini bozuyor..
gereksiz diyoruz onu anlatmaya calisiyoruz.. 57 dakika anlinin akiyla mucadele etmissin, derbi oynamisin bu tavir ne yani.
loca değil lobi.
Galatasaray 2 - Beşiktaş 1 27.01.2013 (Wesley Sneijder's first match at Galatasaray) - YouTube
videonun altindaki ilk yoruma bakin..
adam hakli beyler..
bizim turk futbolcularindaki bi tavirlar beni olduruyor... Wesleye yapmadi tamam ama sen o formayi 60 dakika terletmissin iyi oynamissin.. Elmander cikmaliydi belki ama olabilir..
relax ol yabanci takimlarda bunu hic gormuyorum.. adam 10 dakika forma giyse bile hic tavir yapmiyor.. bizim turk topculari burnundan kil aldirmiyor varya..
sen boyle yaparsan Burak neyapsin? yarin Drogba gelince boyle tribler yuzunden takimin ahengi bozulcak diye korkuyorum iste ben.
fikstürümüze baktım , 3 tane zor deplasman kalmış Bursa Eses ve fener
şu maçlardan ne kadar az puan kaybıyla çıkarsak o kadar büyük avantaj yakalarız
[video=youtube;giRt0twfNWU]https://www.youtube.com/watch?v=giRt0twfNWU&feature=player_embedded[/video]
bizim stoper iste@@!
devre arasi dandik stopere para verecegimize, bekleyelim sezon sonunu basalim parayi saglam stoperimiz olsun:cool:
Zlatan bile guluyor lan
arkadaslar Burak ciddi ciddi CSKA`ya mi gidiyor? Lutfen biri bana bunun dogru olmadigini soylesin....
o arkadas dün kendi kalesine attiparis 1-0 kazandi
Gelsenkirchende oturdugumu söylemisdim daha öncelerdeSclake taraftari resmen korkmus durumunda. forumlara bakiyorum da adamlar daha önce bizi hafife aldiklarindan simdi resmen 360 derece yapmislar. Nasil alirlar bunlari nerden buldular parayi bunlar ve sayre yorumlar geliyor. Samionlar liginde oyanamazlar ama ya demi
diye yorum var sanki almanlarin antu forumu zekasindalar muahahah. Sneijderve Drogba baya koymus bunlara. Yöneticileride bakdilar ya biz bunlari yenemeyiz galiba diye süpriz olur artik diye holby i satilar.
arkadaslar Burak ciddi ciddi CSKA`ya mi gidiyor? Lutfen biri bana bunun dogru olmadigini soylesin....
Bu figen Civan denen tam bi sey iste..
Inanma.. Beni dava edecekti bi ara..
AslOlanGalatasaray'dir

Bu kadroyla feneri kadıköyde drogbanın golüyle yenersek stadı patlatabilirler.
Ntvspor : Milan Baroş ile ayrılığın bir kaç gün içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor