Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Holtby haberleri yalan, Schalke reddetti teklif dusuk diye, sezon sonu gidecek ama

Galatasaray 2 - Beşiktaş 1 27.01.2013 (Wesley Sneijder's first match at Galatasaray) - YouTube

videonun altindaki ilk yoruma bakin..

adam hakli beyler..

bizim turk futbolcularindaki bi tavirlar beni olduruyor... Wesleye yapmadi tamam ama sen o formayi 60 dakika terletmissin iyi oynamissin.. Elmander cikmaliydi belki ama olabilir..

relax ol yabanci takimlarda bunu hic gormuyorum.. adam 10 dakika forma giyse bile hic tavir yapmiyor.. bizim turk topculari burnundan kil aldirmiyor varya..

sen boyle yaparsan Burak neyapsin? yarin Drogba gelince boyle tribler yuzunden takimin ahengi bozulcak diye korkuyorum iste ben.

aynen ya zaten umut bu formayı haketmiyor benim gözümde takımın 4. forvetidir drogba da gelince inş 18 e zor girer.

arkadaslar Burak ciddi ciddi CSKA`ya mi gidiyor? Lutfen biri bana bunun dogru olmadigini soylesin....

[video=youtube;giRt0twfNWU]https://www.youtube.com/watch?v=giRt0twfNWU&feature=player_embedded[/video]

bizim stoper iste@@!

devre arasi dandik stopere para verecegimize, bekleyelim sezon sonunu basalim parayi saglam stoperimiz olsun:cool:

Zlatan bile guluyor lan

o arkadas dün kendi kalesine atti :) paris 1-0 kazandi

Bu kadroyla feneri kadıköyde drogbanın golüyle yenersek stadı patlatabilirler.

Gelsenkirchende oturdugumu söylemisdim daha öncelerde:) Sclake taraftari resmen korkmus durumunda. forumlara bakiyorum da adamlar daha önce bizi hafife aldiklarindan simdi resmen 360 derece yapmislar. Nasil alirlar bunlari nerden buldular parayi bunlar ve sayre yorumlar geliyor. Samionlar liginde oyanamazlar ama ya demi :( diye yorum var sanki almanlarin antu forumu zekasindalar muahahah. Sneijderve Drogba baya koymus bunlara. Yöneticileride bakdilar ya biz bunlari yenemeyiz galiba diye süpriz olur artik diye holby i satilar.

360 derece yapınca yine aynı konuma geliyorlar.

anam Baros Parmaya gidiyomus süper haber valla :D

Transfer Nöbeti

Ntvspor : Milan Baroş ile ayrılığın bir kaç gün içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt