Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunlari cok takiyorsunuz nerden cikariyorsunuz onuda bilmiyorum ama
Yahu Sneijder'in üzerine bu kadar düşmemek lazım. Adam gelir gelmez inanılmaz baskı altında kaldı. Çok şey bekliyoruz ve takımdan dışlanmışlık hissi yarattı bende. İnşallah güzel şekilde kaynaşırlar ve liderimiz olur ama moralim bozuldu dünden sonra.

Galatasaray Spor Kulübünden Açıklama

"Oyuncumuz Felipe Melo gay hareketi yapana kadar psikolojik üstünlük ezeli rakibimiz Fenerbahçe kulübündedir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

Sneijder Galatasaray taraftarı ile buluşuyor Sneijder GS - BJK maçı oyuna girişi - YouTube

Ben bu hareketi umut buluta hiç yakıştıramadım.Umut gıbı bır adam bunu yapmamalı.Adam sana elını uzatmıs sen hıc ıplemıosun.Sneıjder ıcın degıl bu oyuna kım gırerse gırsın bunu yapmamalı.

adam elini filan uzatmamış, çıkarken üzgün ifadesini fark etmiş; bizim deyimimizle iyiydin, aslansın kaplasın vari bir tepki vermiş.

konuyu uzatmanın ne takıma ne de Sneijder'e gram faydası olmaz

Biraz isteksiz miydi Sneijder sanki. Pek koşmadı.

hamburgun acısını schalkeden çıkarmalıyız

o gün hayatım kararmıştı lan nerdeyse hamburga yenilince

baktılar drogbayı alamayacaklar :asd:

İtalya Serie A takımlarından AC Milan, Mario Balotelli için 20 milyon euro karşılığında Manchester City ile anlaştı. Transferin önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor. (The Sun)

Ynt: Transfer Nöbeti

İnşallah yonetim cevap vermez bu adilere. 33. Hafta orada cevabimizi verecegiz nasil olsa

Galatasaray Spor Kulübünden Açıklama

"Oyuncumuz Felipe Melo gay hareketi yapana kadar psikolojik üstünlük ezeli rakibimiz Fenerbahçe kulübündedir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

:confused: ne alaka simdi

Tebrik etmek lazım adamları. Bizimkiler adı sanı duyulmamış bir faslıyı bile bitiremedi‚ elin oğlu Drogba´yı aldı. İşlerine yaramaz zehir zıkkım olur inşallah. Fakat ne yazık bizden 2 gömlek üstün takım oldular.

Nefis yorum fenerliden hatta.

onur k.

serdar t.

gökhan i.

k.frei

tevez

baska da istemez

Abi bizim taraftar herşeyi büyütmekte usta.En ufak olumsuz hareketin altında birşey arıyoruz.Biraz olumlu düşünelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt