Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Burada şair ''menejeriyle'' sözüyle bonservis parası vermeyeceğimizi mi belirtmiş?

evet, galiba

Drogba Analiz:

• Boga gibi güclü. Yikilmaz
  • Teknigi üst düzeyde. Top kontrol süper, gerekdine adam da gecer.
  • Sut gücü ve teknigi cok iyi. Dünya daki en iyi bitirici forvetlerinden. Uzak mesafet de tanimaz.
  • Kafa Goller cok olur. Cok iyi bu konuda. Yükselis, Kafa atma teknigi gücü...
  • Top tutabilir, tam "Duvar". Pas alisversinde yardimci olur
  • Futbol zekasi yükseks, bir iki adimi öncenden düsünür
  • Duran Topda'da etkili
  • Tek eksi yönü.. "cok hizli degil" ve yas itibari getirlmis "dinamik azalmasi" var. Ama vucut ve bakim yapisinda iyi oludundan dolayi 1-2 yil rahat yüksek seviyede oynar.

Uzun lafin kisasi...Adam Mükemmel, CL de cok yardim eder...Türk Ligini aglatir:cool:

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Burada şair ''menejeriyle'' sözüyle bonservis parası vermeyeceğimizi mi belirtmiş?

Evet

şaka maka 3 adet CL kupasını almış adam var takımda.. baroş drogba sneijder

sneıjder nerde kotu oynadı ya hatta top daha gelmeden bos adamı gordu pozısyon gereği rovesatayla pas atmaya calıstı ama olmadı..

Biraz isteksiz miydi Sneijder sanki. Pek koşmadı.

isteksiz degil, adam oyuna girdi buz gibi.. kirmizi yedik 10 kisi kaldik.. adam ne oynadigini anlayamadiki.. paldir kuldur top oynaniyordu sahada.. Hamite top gidiyodu Hamit tek basina goturuyodu sonra kaybedip geri geliyodu felan..

Adam rahat degildi bikere.. alisirr.. ha Sneijder'dan Umut bulut presi yada Elmander presi bekleme..

hani Buraki elestiriyoruz ya.. Sneijder bunu yapmaz.. yanindaki adamin ayagindan topu bile almaya ekstra sprint cekmez.. buna katlanacaksiniz.. Sneijder'i istemesi degil oyun tarzini kabulleneceksin..

hayirlisi diyorum..

ne diyon sen birader,yine provoke etme çabaları

yok sneijder dışlanmış,yok isteksiz koşmamışmışmışdamışmış

okullar tatil oldu diye meydanı boş buldun heralde

Okulumuzda devamsızlık diye bir uygulama yok maalesef sevgili kardeşim. Buradayım yani her zaman.

2533bdrogbaincluded.gif

Emre Çolak ahahahaahhaah :lol:

Drogba Top 10 Goals HD - YouTube

Videonun sonundaki goller özellikle cok manyak. :D Düsünsenize 90.dakkada Schalkeya turu getiren golü cakiyor. Köseye dogru kosup kayiyor, cildiriyoruz.

Schalke macini iplen cekiyorum.

Eziklerin açıklamasını yeni okudum. Ama bu açıklamalara asla ama asla ve hatta kesinlikle aslaaaaaaaaaaaaaaaa cevap verilmemesi gerekiyor. Adamların istediği bu zaten. Transfer yapamadılar. Taraftarları aşırı derecede yüklenmeye başladı. Hatta antuda açılan yeni tüm başlıklar yeni başkan ve yönetim üzerine. 15-20gün önce az da olsa azizenin destekçiliğini yapan bir kitle vardı ama şuan onlar da sessizliğe gömüldü. Bütün okuduğum yorumlar istifa etmeleri üzerine kurulu. Biz ne cevap verirsek verelim bu onların işine gelicek. Yine bir kavga ortamı yaratıp, taraftarıyla bütünleşmeye çalışacak. Hedefte kendisi varken, hedefi Fener-Galatasaray çekişmesine sokup, şişen taraftarının Galatasaray'a boşalmasını sağlayacaklar.

Bizim yönetim bu kadar salak değildir sanırım. Sonuna kadar Melo'nun haklarını savunacaklar. Oyuncuları da uyaracaklar gereksiz gerizekalıca hareketler yapmayacaklar. Tuzaklara düşmeyecekler!

Dün sesimi çıkarmadım ama? Dün Muslera'nın hakemin yanında ne işi vardı? Bunun karşılığı karttır. Neyse ki hakem yardımcının isteği üzerine kırmızı verdiği için kuşkuda kaldı Muslera'ya kart çıkarmadı. Engin desen eksik akıllı yetenek, hakemin elini tutmaya çalışıyor. Sanki öyle yapınca hakem tamam be senin için kırmızı göstermicem dicek:(

Schalke Forumundan:

wir hatten raul, dagegen wirkt sneijder wie ein grossmüller transfer

Tercüme:

Bizde Raul vardi, bu durumda Sneijder Transferi devede Kulak kalir

(Ezikligin böylesi)

dün kü görüntüyü bulamadım tam arkadan çekim vardı sneijder elini uzatıyor ama umut hıc bır tepkı vermıyor.Sneıjder de tepkı gelmedıgını gorunce elı havada kalmasın dıye hafıfce karnını sıvazlıyor umutun.Ben bu konuda takılmak adına soylemıyorum ama umut gıbı bır adama yakıstıramadım.Bunlar takımdaslık adına cok onemlı hareketler oyundan cıktıgın ıcın sınırlı ve uzgun olabılırsın ama bunu gıren arkadasına yansıtman dogru degıl.Dedıgım gıbı bu sneıjdr ıcın degıl oyuna ıkıncı lıgten transfer ettgımız adam da gırse bunu yapmamalı

Eğer o hareketi Sneijder'e değilde Selçuk'a yapmış olsaydı sen bu harekette art niyet aramazdın ya da gelip burda konu etmezdin ... Ama Sneijder'e yapılınca hemen öküz altında buzağı arıyosunuz ...

Adnan Polat & Rijaakard döneminde takımda disiplinin d'si yokken bi gruplaşma oldu diye artık her transferde bu olcak sanki ... Yeter rica ediyorum uzatmayın şu olayı ya ... Maç bitiminde herkes sarmaş dolaştı gittiler el ele taraftarıda selamladılar ...

Okulumuzda devamsızlık diye bir uygulama yok maalesef sevgili kardeşim. Buradayım yani her zaman.

nası devamsızlık diye bişey yok,ortaokulda veya lisede hangisinde okuyosun bilmiyorum ama devamsızlık var sevgili kardeşim seni kandırmış olabilirler:asd:

milleti provoke etmeden usul usul yaz,burakdan selamlar

AslOlanGalatasaray'dır

Kızınca öfkeyi kontrol etmeden direkt hakaret etmenin olgunlukla çok ilgisi var.

sen gercekten buralari provoke etmeye geldin galiba adam daha oynamadan elestiri.

sanki birdler gibi mesaj yazmissin ! farkindamisin onun ?

forumdaki tepkilere bak birkeren !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt