Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Cevap: Transfer Nöbeti
Serdar Aziz kaç yaşında?
Serdar Aziz kaç yaşında?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forzAslan.org GS1905 @forzAslan
serdar aziz icin colin kazim + baros'un bonservisleri + 3m euro konusuluyor... bir sonraki satistan %10 pay soylentileri var...
serdar aziz icin colin kazim + baros'un bonservisleri + 3m euro konusuluyor... bir sonraki satistan %10 pay soylentileri var...
Drogba fizik olarak yetersiz, bizim ligde harcarlar bunu.

Serdar Aziz kaç yaşında?
Drogba'nın Galatasaray forması ile ilk maçı olacaktır renktas hemen temin etmeye bak bence :cool:
Bence alacağımız adam alternatif.Yani Semih,Dany banko olarak bakıyorum ben.
serdar aziz transferi icin milan baros'un verilmesi kesin degil baska futbolcu veya para arttirimi olabilir. c. kazim kesin olarak verilecek
Yani elden cikartmaya calisiyoruz bunlari zaten. Ama Serdar Aziz´in bize katki saglayacagina inanmiyorum ben.
Dany cok daha iyi stoper. Daha da riskli olur defans hatti. Serdar, Semih´ten de dengesiz bazen. Tek hamleleri fiyasko bazen.
Bilmiyorum valla. Adam genc, sert, yürekli, yedek kalmayi sorun etmez diyorsaniz, buyursun gelsin.
Ama defansi toparlamaz Serdar.
barostan kurtuluyosunda kazma bir stoper bela ediyosun basina,ondan nasil kurtulacaz sonra,he kardesimBaros'tan kurtuluyon abı hem yabancı hem 3m€ alıyor
Oha ohaa.. Eğer böyle birşey olursa, çok saçma ve salakça bir hamle olur. Yazık günah..
ben bursadan tek bı futbolcu ısterım kazım karsılıgında oda ferhat kiraz
barostan kurtuluyosunda kazma bir stoper bela ediyosun basina,ondan nasil kurtulacaz sonra,he kardesim