Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

forzAslan.org GS1905 ‏@forzAslan

serdar aziz icin colin kazim + baros'un bonservisleri + 3m euro konusuluyor... bir sonraki satistan %10 pay soylentileri var...

Yani elden cikartmaya calisiyoruz bunlari zaten. Ama Serdar Aziz´in bize katki saglayacagina inanmiyorum ben.

Dany cok daha iyi stoper. Daha da riskli olur defans hatti. Serdar, Semih´ten de dengesiz bazen. Tek hamleleri fiyasko bazen.

Bilmiyorum valla. Adam genc, sert, yürekli, yedek kalmayi sorun etmez diyorsaniz, buyursun gelsin.

Ama defansi toparlamaz Serdar.

serdara en fazla yönetim Sahsi görüsüm

colin kazim + baros + 1.5m euro konusuluyor... bir sonraki satistan %10 pay

serdarada yıllık 1.8 milyon

serdar aziz de gelirse ki bence gelmez ligi kapatsınlar elimizdekilerden iyi oyuncu olduğundan değil kadro derinliği açısından ve ne kadar güçlü bir klüp olduğumuzu gösterdiğimiz için

Serdar'a en çok 1 milyon verilir.Gerisi israf olur.

Yani elden cikartmaya calisiyoruz bunlari zaten. Ama Serdar Aziz´in bize katki saglayacagina inanmiyorum ben.

Dany cok daha iyi stoper. Daha da riskli olur defans hatti. Serdar, Semih´ten de dengesiz bazen. Tek hamleleri fiyasko bazen.

Bilmiyorum valla. Adam genc, sert, yürekli, yedek kalmayi sorun etmez diyorsaniz, buyursun gelsin.

Ama defansi toparlamaz Serdar.

serdarı ben de yedek olarak istiyorum. yoksa dany ve semihi kesemez şuan

Valla bence drogba stoperden önemliydi !! Asıl sıkıntıyı cozduk

ben bursadan tek bı futbolcu ısterım kazım karsılıgında oda ferhat kiraz

bi bolulu olarak ferhatı bolusporda oynadığı zamanda en az 15 maçını izlemişimdir...yetenekli ama adam bi kere vurdumduymaz , fiziki açıdan berbat , % 100 gol dediğin pozisyonu dağa taşa vurur ......

Serdar AZİZ bizim 11 i kaldıramaz. Tabi bu şahsi görüşüm ama bence iyi bir yedekten ötesi olamaz

barostan kurtuluyosunda kazma bir stoper bela ediyosun basina,ondan nasil kurtulacaz sonra,he kardesim

bildiginianlatanadam_13288224668.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt