Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler bu transferlere alışın artık TÜRK TELEKOM ARENA gelirleri sponsorluklar yayın gelirleri şampiyonluk gelirleri şampiyonlar ligi gelirleri felan derken çok göreceğiz böyle transferler kulüp şaha kalkıyor artık :)

Efsane başkan Ünal Aysal :cool::cool::cool::allecto:

jh5qs.jpg

eh artık maurinho gelecek herhalde Terim de yönetime geçecek zaten Jose yol yapıyor Wes e Cimboma git Drogbaya Cimboma git demesi hatta kakayı ve diarrayı da göndermeye çalıştı da olmadı
iskender baydar ‏@iskenderbaydar Galatasaray'da şu anda yaşananlara devrim diyenler, Mayıs sonunda olacaklara ne diyecek çok merak ediyorum.. Bu kadar; sustum!!

,,Hedef Schalke yi gecemek degil...hedef Finale gitmek"

D. Drogba

(menajeri dedi...)

Cevap: Drogba'yi ilk yazan duyumcu (Yeni duyumcu efsanemiz)

1 ay içinde cok şey değişir.sallamış tutmuş

david villa,coentrao,kaka?????

Hayir sanirim secim zamani olacak...bu konuda bundan bir kac ay önce bu tip haberler okumustum bir cok siyasi yerlerde Galatasarayli olarak bilinen kisilerin büyük görevlere secilmeye aday olacak diye haberler var..

Tam emin degilim tabiki ama sanirim siyasi ve lobby konusunu kapsiyor bu aciklama.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Adamlar daha hâlâ Belhanda dan bahsediyorlar, yok gelirse şöyle olur yok böyle olur.

Bunlar gökhan Ünal gibi adam için forumu karnaval yerine çevirmiş tipler. Bunların beyin ölümü gerçekleşmiş

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

salla belhanda yı zaten onu da biz transfer edip verecez alın lan ağlamayın, oynatın , yapacağınız işe de der gibi :asd:

Cevap: Drogba'yi İlk Yazan Duyumcu

Menejeri görüşmeler Ocak ayında başladı diyor.O nasıl olacak peki

Re: Transfer Nöbeti

Ya şimdi frikikleri kim kullanacak ? Aydın mi Sabri mi :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

İnamoto => Selçuk

Bratu=> Drogba

Petre=>Melo

Felipe=> Sneijder

Karpuzcu kaleci (Adı aklıma gelmedi)=> Muslera

Vay ki vay...

baylar telegolde menajer drogba ya başka takımların teklif verip vermediğini söyledimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt