Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Efsane başkan Ünal Aysal :cool::cool::cool::allecto:

jh5qs.jpg

hahahahahahahahaha süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Beyleeeeeeeeeeeeeeeeerr başımızda Ünal Aysal teknik direktörümüz Fatih Terim olduğu sürece başımız yere gelmez.Herkes storelara hücum etsin !

Cevap: Drogba'yi İlk Yazan Duyumcu

Sihirli bir kuresi oldugunu zannetmiyorum.

Kendisinin forumda uyeligi oldugunu yazmisti bi kere.

Cik ortaya da taniyalim gizemli duyumcu.

selim soydan : ben fenevli olarak GS'yi kıskanıyorum belhandayu kurtarıcı olarak alıyorlar fiyasko

soydan : kıskanıyorum :) çatlayın ulaaaaaaaaannnnnnnnnnn..sen bizim oyuncuları bıraktın arkadaş!isyanlarda:)

Şimdi den Drogba bizden gidince boşluğunu nasıl doldururuz diye düşünmeye başladım. Bu nasıl bir şeydir lan?

vay anasını düğüne gittim geldim Drogba açıklanmış. :ayatollah:

erman toroglu: belhanda bilgi yarışmasın büyük ikramiyeyi kazandırabilir kimse hakkında bir şey sormuyor ama drogba sorusu çok kolay olur diye hafif kalır o soru :asd::asd:

Ben anlamıyorum hala italya ve ispanya nasıl elit lig, ekonomik kriz içindeler. 10 sene içinde elit ligler bence değişecek, türkiye ve rusyaya gelmek için can atcaklar oyuncular, istanbul buna oldukça müsait bir şehir. Artık Türkiye= katar devri bitti bence, para el değiştiriyor!

Menajer Ceylan ÇALIŞKAN : "DROGBA Galatasaray'ın Tüm takım oyuncularını İsimlerini saydı. EBOUE hepsini Ona öğretmiş."

:D:D

Re: Transfer Nöbeti

Şimdi schalkeli yöneticiler ne dusunuyolardir acaba :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt