Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Cevap: Transfer Nöbeti
ROK fena çakıyor ahmet çakara
ROK fena çakıyor ahmet çakara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası öyle de , kadının üstüne nasıl gidiyor , taraftar böyle böyle dedi değil mi yapmış havası katarak söylüyor bi de it. :banghead:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Çıta değil mı lan o ?
tavaressssssssssssSezon'u sampiyon olarak tamamladiktan sonra (ins) genc oyunculara yönelerek müthis is cikarmis oluruz. Tabi bunlarin yani sira nokta atislar olacaktir Sneijder ve Drogba gibi. Ama artik Bernard veya Kerim Frei gibi oyuncular veya yetenekler daha kolay transfer edilebilir.
Ünal Aysal'i bu konuda tebrik ediyorum bende, Galatasaray'i dünya markasi yaparak oyunculari Türkiye'ye cekmeye calisiyor bir yandan.
Gercekten :banghead: :yenieek:katiliyorum... zaten bunlar asla obyektif olma niyetleri yok döndü dolasti ben HAKLIYIM!!!
Aslinda Zühal hanimda cok uzatti bu isi... dedigim gibi haber degerini de anlamis degilim..
Simdi burda hakemin agzindan cikan bir sekilde "suc" veya "kötü niyet" diye bir haber olsa ozaman iste bu baglantiyi anlamis olurdum... simdi de uzattilar gidiyorlar.