Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya ulan ne efsane bir transfer dönemi geçirdik.Çok büyük bir oyuncu Sneijder geldi ve dünyadaki zenci forvet tanımını yaptıran bir efsane Drogba geldi ulan olacak iş değil helal olsun valla.Bir de defansa Kolo reyiz geleydi iyiydi ama.

Antep şenliklerini meyralles ve Saz arkadaşları kutluyor.

Kuyt ve Meireles yengeleri ülkeye gönderip sabah 5 buçukta alem vay be futbolcu doğmak varmış :D

Rüya gibi şu sonra 10 gün :sad007:

ahaha çakara bak

ben ormandan mı geldim ahdahsha:asd:

Osman Altunterim ‏@altunterim Drogba transferini ortaya çıkartan @Amkspor cesurca yazan @iskenderbaydar 'ı tebrik ediyorum. Biz onlardan aldığımız bayrağı ileri taşıdık.

bizi heycanlandıran bi genç oyuncumuz da olsaydı keşke :sad007: emre çotanak ortasahanın ortasında oynasa ve selçuktan bişeyler kapsa.. belki biraz keyif verirdi,ama sol kanatta ölü gibi oynuyo.

fb ile ilgili bi olay oldumu ziya hemen savunmaya geçiyor konu biz olduk mu en önce gökmen özdenak bize sallıyor

ulan bide 8jk ile kıyaslıyorlar almeida fernandes guti kim lan sneijder ve drogbanın yanında şakamısınız ayrıca biz var olan parayla yaptık transferi 8jk olmayan parayla yaptı ve şampiyon olamayınca patladılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt