- 16 Haziran 2010
- 204.584
- 156.826
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
o kalkti bile
Yabancı sınırı nolucak renktaş
o kalkti bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırı nolucak renktaş
Aynen abi kesinlikle.
Şerefsiz medya üztüne oynuyo bizim topçuların.Enginin yaptığı bi hatayı sonuna kadar kullandırıp 11 maç ceza verdirdiler.
Meloya sallayanlar da var bugün takımı on kişi bıraktı diye.Ulan adam haksız yere atıldı nereye 10 kişi bırakmasında bahsediyosunuz.Tükürmedi adam,kırmızının iptal olması lazım.
Enginide çok iyi gördüm bugün nazar değmesin.Drogba ve toure transferleride beklentilerimizi karşılar ve uyum sorunu çekmezlerse geçen seneki gibi alırız aklını herkesin:yenieek:
Hemen kötüye yormayın. Her sneijder müsait olduğunda pas atılacak die kaide yok. Belki başkasına atarsa o an daha tehlikeli bir atak yaratacağımızı düşünmüşlerdir.
Ama Umut'un sahadan çıkarken ki hali biraz üzüldüm. Üzgün ve sinirliydi.
Sergen Yalcin: "Fernandes buyuk futbolcuymus. Bana söyler misiniz bir tane kurtardigi büyük mac var mi?"
adam hakli beyler![]()
yaw bu drogba nereden çıktı beyler...bu kadar yıldız takımın dengesini bozar diye korkmuyor değilim. keita kewell elano baros nonda hepsi çok isimli topçulardı.keza meria baros kewell lincoln lü zamanlar hep başarısızlık geldi. forvetlerimiz çok yeterli değil farkındayız. ama tek forvete döneceğimizi düşünürsek, drogba oynayıp diğer 3 forvet kulübede oturduğunda işler ne derece yolunda gidecek.
farkındayım, dider drogba. ama haşa allah değil yani bu adamda insan,sakatlansa nasıl toparlanır yaş 35. çinde naptığınıda pek bilmiyoruz..
++++ herşeyi geçtim yahu, bizim savunmaya ihtiyacımız var.
O manada demedim. Sneijder gecekden cok müsaitdi. Sabri pasi atsa, Sneijder cok iyi bi pozisyonda olurdu.
Sabri ise, olmicak yerden sut denedi...sut cikmadi, Kaleciye pas oldu.
Sergen Yalcin: "Fernandes buyuk futbolcuymus. Bana söyler misiniz bir tane kurtardigi büyük mac var mi?"
adam hakli beyler![]()
O Oğuzhan denen haysiyetsizin ben... neyse.
Resmen tükürmeyen adamı tükürmüş gibi gözterdi.
yaw bu drogba nereden çıktı beyler...bu kadar yıldız takımın dengesini bozar diye korkmuyor değilim. keita kewell elano baros nonda hepsi çok isimli topçulardı.keza meria baros kewell lincoln lü zamanlar hep başarısızlık geldi. forvetlerimiz çok yeterli değil farkındayız. ama tek forvete döneceğimizi düşünürsek, drogba oynayıp diğer 3 forvet kulübede oturduğunda işler ne derece yolunda gidecek.
farkındayım, dider drogba. ama haşa allah değil yani bu adamda insan,sakatlansa nasıl toparlanır yaş 35. çinde naptığınıda pek bilmiyoruz..
++++ herşeyi geçtim yahu, bizim savunmaya ihtiyacımız var.