Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yav izlemyin şu Telegol Beyaz TV Sergen'in programı neyse izlemeyin abi izlemeyin ya ... Bizim sayemizde para kazanıyolar ve o programlarda bize çomak sokmaya çalışıyolar izlemeyin abi prim vermeyin şunlara ya ...

lutfen oyuncularimiza sahip cikalim.. Melo tukurmedi, ve cocuklarin ustune yemin ediyorki tukurmedigni..

kirmizi karttan once guzel oynadi, adamin hakkini yemiyelim..

Orda tükürük yok zaten hakemde bişey demeyecekti ama o şerefsiz bir yan hakem var maç boyu şerefsizlik yaptı Cem Satman mı bu adam verdirdi kartı..

Ünal Aysal, arabasına yönelirken maçla ilgili 'netice ortada' ifadesini kullanırken, Galatasaray taraftarlarının transferi gündemde olan dünyaca ünlü futbolcu olan Didier Drogba'yı beklediği yönündeki soru üzerine ise "Galatasaray taraftarları ne isterse o olur." cevabını verdi.

doğru mu?

Sneijder'e pas atılmadıkça taraftar da hafif protesto etmiş diyorlar.Umut çıkarkende sinirlenmiş galiba.Maçı izleyemediğim için ben göremedim ama bi eletiriklenme var gibi

bıde suratını tutuyor boyle bı komedı yok arkadas

Sorma ya maçı izlerken deli etti beni, asıl cezayı bu karaktersize vereceksin.

Yalnız Bjk yine kendine göre bir oyuncu bulmuş şovmen Dentinho.

melo yu burada bunun için asla doğramayın!!! sahip çıkalım. melo tükürmed. gelmeyin hemen gaza.

defans futbolcusuda alınır inşallah

Haklı filan değil abi, Fernandes bu ligin en klas oyuncularından biridir. Sergen sallamaya devam ediyor yine.

Bir söz vardır, bilmem neyin olmadığı yerde bilmem ney kendini ne sanarmış...

Eee beşiktaş gibi bir takımda Fernandes öne çıkıyor tabi. Ama ben klas adamdan büyük maçlarda birşeyler yapmasını beklerim. Bugün ne yaptı? Top kaybetmekten başka? Diğer önemli maçlarda ne yaptı?

Fernandes, küçük takımın büyük oyuncusu...

Şu anadolu klüpleri hep bizi zorluyor ...Bugünde öle oldu

Hemen kötüye yormayın. Her sneijder müsait olduğunda pas atılacak die kaide yok. Belki başkasına atarsa o an daha tehlikeli bir atak yaratacağımızı düşünmüşlerdir.

Ama Umut'un sahadan çıkarken ki hali biraz üzüldüm. Üzgün ve sinirliydi.

O benim de dikkatimi çekti, anlam veremedim.

Drogba ne zaman gelecek az sonra Telegol da....

Ünal Aysal, arabasına yönelirken maçla ilgili 'netice ortada' ifadesini kullanırken, Galatasaray taraftarlarının transferi gündemde olan dünyaca ünlü futbolcu olan Didier Drogba'yı beklediği yönündeki soru üzerine ise "Galatasaray taraftarları ne isterse o olur." cevabını verdi.

doğru mu?

doğru. telegol'de gösterdi video'yu..

Her neyse. artik transfere sevinelim. lideriz 5 puan fark ile birde :D kuslara goduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt