Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mantıklı olanların fenerli gözüktüğüne bakma, Galatasaraylılar:) Ben ezberledim o yorumları yazanların isimlerini ama antu modları hala farkedemedi:)

%80'i Galatasaray'lı ise bişey diyemem.Ama bakarsan adamlar uyanmış gibi.Azizi istifaya çağırıyorlar.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ahmet çakar Galatasaraylıdır, ertem şener fenerbahçelidir. eniştem eskiden eski star spor servisinde çalışıyordu oradan biliyorum. hatta ertem şener odasına fener posteri asılı fotoları vardı eniştemle birlikte

Ertem Şener Beşiktaşlı ..

yaptığın hareket yanlış

önce bi daha olursa ceza veririm dedin sonra bırak tartışmayı forumda 1 kelime bile yazmadan 1 ay ceza mantıklı açıklamasınıda yok zaten bu yaptığının ,aslında var ama söylersem yine ceza alırım o yüzden iyi geceler zupa mod

Re: Transfer Nöbeti

ahmet çakar Galatasaraylıdır, ertem şener fenerbahçelidir. eniştem eskiden eski star spor servisinde çalışıyordu oradan biliyorum. hatta ertem şener odasına fener posteri asılı fotoları vardı eniştemle birlikte

Renkdas merak ediyorum hangi organinla izliyorsun beyaz tv yi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

601135_436910296380678_990134482_n.jpg

Yahu Ertem Şener Beşiktaşlı , adam her yerde söyledi bunu tartışmanın anlamı bile yok .. :yenieek:

yaptığın hareket yanlış

önce bi daha olursa ceza veririm dedin sonra bırak tartışmayı forumda 1 kelime bile yazmadan 1 ay ceza mantıklı açıklamasınıda yok zaten bu yaptığının ,aslında var ama söylersem yine ceza alırım o yüzden iyi geceler zupa mod

Eski hakemlerden biri mode on-

Söylemezsen adam değilsin.

Eski hakemlerden biri mode off-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt