Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.588
- 5.179
- 2.493
Cevap: Transfer Nöbeti
imdi ürek irtilür
felek öcün aldı mi
imdi ürek irtilür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
felek öcün aldı mi
Mantıklı olanların fenerli gözüktüğüne bakma, GalatasaraylılarBen ezberledim o yorumları yazanların isimlerini ama antu modları hala farkedemedi
![]()
ahmet çakar Galatasaraylıdır, ertem şener fenerbahçelidir. eniştem eskiden eski star spor servisinde çalışıyordu oradan biliyorum. hatta ertem şener odasına fener posteri asılı fotoları vardı eniştemle birlikte
Ronaldinhonun fenere gitmesini isterim.Aykuttan bişey olaz zaten en azından Ronaldinho'yu izleriz
rahman abi sende sanki bi söz vermiştin hatırlatsana bi

Ertem Şener ne fenerli ne Galatasarayli. Beşiktaşlı adam.
Drogba'ya 99 iyi gider.
ahmet çakar Galatasaraylıdır, ertem şener fenerbahçelidir. eniştem eskiden eski star spor servisinde çalışıyordu oradan biliyorum. hatta ertem şener odasına fener posteri asılı fotoları vardı eniştemle birlikte
Maçın hikayesenin sonuna bakın Sabri Sneijder'in kolunu çıkaracakReis malesef ayarsız
Bu arada ligtv'den yine berbet bir maçın öyküsü.İlk gol yok![]()
Tamam Memati![]()
Birini tutturacaksın ha gayret![]()

ertem fenerli. o zamanki starda çalışan herkesin tuttuğu takımı biliyorum emin ol..
sana araba soz vermistim mert..simdi hatirliyom..ne zaman istersin:lol:

yaptığın hareket yanlış
önce bi daha olursa ceza veririm dedin sonra bırak tartışmayı forumda 1 kelime bile yazmadan 1 ay ceza mantıklı açıklamasınıda yok zaten bu yaptığının ,aslında var ama söylersem yine ceza alırım o yüzden iyi geceler zupa mod