Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Footy Memes ‏@FootyMemes Thank you Galatasaray! pic.twitter.com/IlDgSJXF :D

ShedEndBlue ‏@ShedEndBlue

Imagine Drogba won the CL with Galatasaray this season. Ultimate fail for CFC.

Jonny B. Goode ‏@JonnyLaval

Drogba signed with Galatasary.. thats Drogba and Sneider, wow..

Jonathan S. Mohammad ‏@somekidJMo

Sneijder and Drogba both at Galatasaray? they'll keep on dominating in Turkey..

Nick Campbell ‏@NikkiCampbell67

An just read drogba signed 18 month deal with galatasary!! Oosht there gona have a hoorna good team on fifa!

Jose Venero ‏@jose_cuervo12

Wow.. Wesley Sneijder and Didier Drogba to Galatasaray... Those Turks are getting serious about soccer (:D)

Jack Price ‏@JackPriceYo

Give me a Didier Drogba Galatasary jersey now!! #sosick

Willame Figueredo  ‏@willameee

Football Manager da vida real: Depois de Sneijder, Galatasaraay fecha com atacante Drogba para Champions League. ( Anlamadim ama fm mi oyniyo bunlar ne ayak gibisinden yazmisdir:D)

TFS Chelsea ‏@TFS_Chelsea

Hope Galatasaray win the CL this year then #cfc #Drogba

Luiz 4 ‏@Rachmi_Sulivan

Good luck For Legend Didier Drogba You can be Champions League with Snider in Galatasaray

ben takıma güvenmiyorum abi.zaten artık maç da izlemiyorum doğrusu.heycanımı kaybettim,stres oluyo bi de bende.uzaktan daha iyi.sneijder ve drogba geldi diye biraz bakarım tabi:D

schalkeyi elersek bak heyecanın nasıl geliyor geri :D lan yoksa...? diye düşünmeye başlarsın ufaktan.. hayal ama ya tutarsasını sevdim bu kadronun şimdi:)

kesinlikle gitmesi gerekenler

ufuk

hakan

çağlar

kazım

culio

baros

kiralanmalı

ceyhun

yiğit

sercan

karar veremedim

ujfalusi(sakatlıktan iyi dönerse 1 sene daha bizle kalmalı,oynamamayıda sorun etmez hemde iyi bi alterntif +iyi bi kaptan)

amrabat

melo

elmander

bide sabri ve gökhan gitsin diyodum ama anadolu takımlarındaki rezil topçuları görünce kalsın diyorum

Yalnız Schalke'yi iyi bir oyunla geçsek yeni transferlerimiz katkıda bulunsa bir havaya filan girsek hasbel kadar final görsek biz o kupayı bırakmayızda bu kadar hayalperest olmak istemiyorum önce Schalke diyelim.

Schalkeyi eledik diyelim, sonra malaga geldi onuda eledik diyelim yarı finaldeyiz, yarı finale çıkarsak o gazla finale kadar gideriz bence.

Yalnız Schalke'yi iyi bir oyunla geçsek yeni transferlerimiz katkıda bulunsa bir havaya filan girsek hasbel kadar final görsek biz o kupayı bırakmayızda bu kadar hayalperest olmak istemiyorum önce Schalke diyelim.

barca,real elensin. juve ve bayernden biri gelsin.hallederik:D

transfer nöbeti hep açık kalsa keşke sohbet yeri ne güzel

Tükürmedi ama bence haksız yere atılmadı tükürmediyse küfür etti 29 yaşında birinin çocukla çocuk olmasının mantığı ne.Puan kaybetseydik ne olucaktı?Adam oynadığı 1 maçtan kazandığı para 150 milyar. Ne gerek böyle acemiliklere.

ne demek karşısındaki çoluk çocuk provokenin çoluk çocuğumu olur.hepsi provoke etti adamı ona rağmen tükürmedi.

Ha illa tüküreceksede şöyle balgamı yapıştırsın suratına rakibin o zmn aldığı cezaya değsin bari.

Tükürmedi ama bence haksız yere atılmadı tükürmediyse küfür etti 29 yaşında birinin çocukla çocuk olmasının mantığı ne.Puan kaybetseydik ne olucaktı?Adam oynadığı 1 maçtan kazandığı para 150 milyar. Ne gerek böyle acemiliklere.

Zaten Melo ve Engin tarzı oyuncularda ki problemde bu..Sahanın en iyisi oldukları maçlarda bile bi bakarsın ki gereksiz yere atılmışlar..Ha tükürdü tükürmedi olayından bahsetmiyorum,genel olarak konuşuyorum..O yüzden güven düzeyi yüksek oyuncular değil maalesef..Bu nedenle her ne kadar yetenekli oyuncular olsalar da fazla kalıcı olamıyorlar gittikleri takımlarda

------------Muslera-----------

Eboue---Semih---Dany---Hakan

--------Selçuk---Yekta--------

Hamit------------------Amrabat

-----------Sneijder------------

-----------Drogba-------------

Hamit yerine Aydın/Engin/Emre oynayabilir.

barca,real elensin. juve ve bayernden biri gelsin.hallederik:D

Valla hepsi zor takımlar o saatten sonra takım seçme lüksümüz olamazda işte yaradana sığınıp pardon mason başkanımız ve fransızların sayesinde illümünitacilere sığınıp yürüyecez artık :D

Ben anlamam abi öyle herşeye boyun eğecek topçuları istemem takımda.Hatta dün melo nun tükürme pozisyonunda bizim topçular yeterince mevzuya giremediler diyede sinirlendim.

Hakem eyyam yaparsa yapışsın yakasına engin sopnuna kadar arkasındayım taraftar olarak,meloyu provoke mi ediyolar hakemde ses çıkarmıyomu sonuna kadar saldırsın rakibe.Ben anlamam öyle rakip tekme sallayacak hakem eyyam yapacak bizimkilerde bişey demeden baka baka gidecek.

Kusura bakmasın kimse ben halı sahada dahi gazozuna maçlarda en ufak bi haksızlığa bile tahammül edemezken bu adamların yapılan eyyama haksızlığa ses çıkarmamasını kimse söylemesin.

------------Muslera-----------

Eboue---Semih---Dany---Hakan

--------Selçuk---Yekta--------

Hamit------------------Amrabat

-----------Sneijder------------

-----------Drogba-------------

Hamit yerine Aydın/Engin/Emre oynayabilir.

Büyük maclarda nasil oynadigini gördük Hamit'in.......biraz zor silinir bu takimdan

Ben almanyada yasiyorum. Schalkenin son macini da izledim. Normalinde biz bunlara 3-4 cekeriz cok rahat. Adamlar almanyada dalga konusu su an, cok kotu durumdalar. Ama CL bu. Top yuvarlak. Hayirlisi.

cl'de finalden bahseder hale mi geldik ne :D

schalkeyi geçelim hele önce bir durun renkdaşlar.. (kendimle çeliştim) :) bir stoper + kadro uyumu ile olmayacak iş değil şu saatten sonra ama önce schalke..

:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt