Misbah Kurtulmuş
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2009
- 5.096
- 7
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
edit. gerek yok
edit. gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben takıma güvenmiyorum abi.zaten artık maç da izlemiyorum doğrusu.heycanımı kaybettim,stres oluyo bi de bende.uzaktan daha iyi.sneijder ve drogba geldi diye biraz bakarım tabi![]()
Üstünde niye fener atkısıyla dolaşıyordun?
schalkeyi elersek bak heyecanın nasıl geliyor gerilan yoksa...? diye düşünmeye başlarsın ufaktan.. hayal ama ya tutarsasını sevdim bu kadronun şimdi
![]()
Yalnız Schalke'yi iyi bir oyunla geçsek yeni transferlerimiz katkıda bulunsa bir havaya filan girsek hasbel kadar final görsek biz o kupayı bırakmayızda bu kadar hayalperest olmak istemiyorum önce Schalke diyelim.
Tükürmedi ama bence haksız yere atılmadı tükürmediyse küfür etti 29 yaşında birinin çocukla çocuk olmasının mantığı ne.Puan kaybetseydik ne olucaktı?Adam oynadığı 1 maçtan kazandığı para 150 milyar. Ne gerek böyle acemiliklere.
Tükürmedi ama bence haksız yere atılmadı tükürmediyse küfür etti 29 yaşında birinin çocukla çocuk olmasının mantığı ne.Puan kaybetseydik ne olucaktı?Adam oynadığı 1 maçtan kazandığı para 150 milyar. Ne gerek böyle acemiliklere.
barca,real elensin. juve ve bayernden biri gelsin.hallederik![]()
Uefa sitesinin manşetin de olmak ne güzel bir şey .. :ayatollah:

------------Muslera-----------
Eboue---Semih---Dany---Hakan
--------Selçuk---Yekta--------
Hamit------------------Amrabat
-----------Sneijder------------
-----------Drogba-------------
Hamit yerine Aydın/Engin/Emre oynayabilir.