Serhat Tasdelen
Tecrübeli Üye
- 24 Şubat 2009
- 5.267
- 490
- 1.848
Cevap: Transfer Nöbeti
Cok önemli bir tespit brother :yenieek::tiphat::animation:
Takimda uyum/arkadaslik konusunda sezon basindan beri bir dengesizzlik var kimden oluyor anlamis degilimde... gruplasmalar mi var acaba?
Bilemiyorum ama kesinlikle bu konuda Besiktaslilar takim halinde saldirdilar Melo'ya bizden gelen oyuncular 1-2 oyuncu disinda kimse Melo'yu koruma adina hamle yeterince yapilmali
Onlar tahrik etmek ve maci gerginlestirmek istiyorlarsa bizimkiler de 11 oyuncu birden orda olmasi lazim. birimiz hepimiz hepimiz birimiz!
Sezon sonu Imparator kadroda genis bir temizlik yapacaktir diye bir his var icimde su an kalite adina bir cok oyuncu transfer edildi sezonu bir sampiyon olarak bitirelim sonra "takim kimyasini" bozan oyuncular ayrilir büyük ihtimalle.
Ben anlamam abi öyle herşeye boyun eğecek topçuları istemem takımda.Hatta dün melo nun tükürme pozisyonunda bizim topçular yeterince mevzuya giremediler diyede sinirlendim.
Hakem eyyam yaparsa yapışsın yakasına engin sopnuna kadar arkasındayım taraftar olarak,meloyu provoke mi ediyolar hakemde ses çıkarmıyomu sonuna kadar saldırsın rakibe.Ben anlamam öyle rakip tekme sallayacak hakem eyyam yapacak bizimkilerde bişey demeden baka baka gidecek.
Kusura bakmasın kimse ben halı sahada dahi gazozuna maçlarda en ufak bi haksızlığa bile tahammül edemezken bu adamların yapılan eyyama haksızlığa ses çıkarmamasını kimse söylemesin.
Cok önemli bir tespit brother :yenieek::tiphat::animation:
Takimda uyum/arkadaslik konusunda sezon basindan beri bir dengesizzlik var kimden oluyor anlamis degilimde... gruplasmalar mi var acaba?
Bilemiyorum ama kesinlikle bu konuda Besiktaslilar takim halinde saldirdilar Melo'ya bizden gelen oyuncular 1-2 oyuncu disinda kimse Melo'yu koruma adina hamle yeterince yapilmali
Onlar tahrik etmek ve maci gerginlestirmek istiyorlarsa bizimkiler de 11 oyuncu birden orda olmasi lazim. birimiz hepimiz hepimiz birimiz!
Sezon sonu Imparator kadroda genis bir temizlik yapacaktir diye bir his var icimde su an kalite adina bir cok oyuncu transfer edildi sezonu bir sampiyon olarak bitirelim sonra "takim kimyasini" bozan oyuncular ayrilir büyük ihtimalle.