Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben anlamam abi öyle herşeye boyun eğecek topçuları istemem takımda.Hatta dün melo nun tükürme pozisyonunda bizim topçular yeterince mevzuya giremediler diyede sinirlendim.

Hakem eyyam yaparsa yapışsın yakasına engin sopnuna kadar arkasındayım taraftar olarak,meloyu provoke mi ediyolar hakemde ses çıkarmıyomu sonuna kadar saldırsın rakibe.Ben anlamam öyle rakip tekme sallayacak hakem eyyam yapacak bizimkilerde bişey demeden baka baka gidecek.

Kusura bakmasın kimse ben halı sahada dahi gazozuna maçlarda en ufak bi haksızlığa bile tahammül edemezken bu adamların yapılan eyyama haksızlığa ses çıkarmamasını kimse söylemesin.

Cok önemli bir tespit brother :yenieek::tiphat::animation:

Takimda uyum/arkadaslik konusunda sezon basindan beri bir dengesizzlik var kimden oluyor anlamis degilimde... gruplasmalar mi var acaba?

Bilemiyorum ama kesinlikle bu konuda Besiktaslilar takim halinde saldirdilar Melo'ya bizden gelen oyuncular 1-2 oyuncu disinda kimse Melo'yu koruma adina hamle yeterince yapilmali

Onlar tahrik etmek ve maci gerginlestirmek istiyorlarsa bizimkiler de 11 oyuncu birden orda olmasi lazim. birimiz hepimiz hepimiz birimiz!

Sezon sonu Imparator kadroda genis bir temizlik yapacaktir diye bir his var icimde su an kalite adina bir cok oyuncu transfer edildi sezonu bir sampiyon olarak bitirelim sonra "takim kimyasini" bozan oyuncular ayrilir büyük ihtimalle.

Avrupa basını bizden süper güç geliyor diye bahsetmiş ulan sunları okudukca harbi heryerim kalkıyor:asd:

CL de bi tur devam gitmek ne getirir Toplam olarak?

Diyelim, bi mac beraber, ötekini kazandik...+reklam, yayin paralar fln... ?

Schalke forumlarında bile bizimkiler dolu.Oraları bile işgal etmiş gurbetçiler :D

Alayına taarruz :asd:

Şenol Hoca'yı futbol kültürü olan bi şehrin takımının başında görmek istiyorum, Bursa da bu şehirlerden biri, Gençler falan da olur aslında ama orda da CavCav var. Eskişehir de olabilir.

Hoca naptın gideri olan bütün takımları saydın zaten gidip Akhisar Elazığ filan kasacak hali yok zaten :D Ben niyeyse Şenol hocada bir boşvermişlik seziyorum çok iyi niyetli bir insan belli ama sanki Ts'nin başındayken zorla ordaymış gibi bir hava veriyordu ve bu şike sürecinden sonrada çok yıprandığı ortada sanmıyorum ki artık Türkiye'de takım yönetsin belki Kore'li sevgililerine geri döner.

Ünal başkan egomuzu tavan yaptırdı sağolsun. CL'de oynayabilecek en üst düzey adamları aldı geldi. İnşallah savunma sorunumuz savunma oyuncularından değil de hücumlarımızın dandikliğinden kaynaklanıyordur böylece bunları halledebilmişizdir.

Ulan adamlar alıntılara ne bozulmuş ya.:sad007:

Sakin kafeye ziyaretçi sokmayın bi bilseler adamlarla 1000 sayfadır jb geçtiğimizi...:eek:

Sneijder ve Drogbanın savunma yapacağını düşünmüyorum. Bu ikili daha çok ileride bekleyecektir arkasında ki adamlar topu kaptığı gibi şınaydi reyise o da aralardan drogba reyise salacak drogba müsait değilse arkadan koşu yapanlara salacak topu sonra vericez coşkuyu vericez coşkuyu

Ünal başkan egomuzu tavan yaptırdı sağolsun. CL'de oynayabilecek en üst düzey adamları aldı geldi. İnşallah savunma sorunumuz savunma oyuncularından değil de hücumlarımızın dandikliğinden kaynaklanıyordur böylece bunları halledebilmişizdir.

ortasahamızdan,hücumdaki etkisizliğimizden,burağın tek başına çırpınmasından kaynaklanıyodu.

EEEhhhy forumu ziyaret eden zavalli kuslar biz o serefsiz camia bjk'nin durumuna düsmeyiz merak etmeyin.

Önce bir Ünal Aysali arastirin, kiskanin, korkun, terleyin ve titreyin.

Şştt biz arkadaşlarımıza kuşlar demeyelim lütfen, onlar bizim canlarımız. Ama onlar şimdi biz batıcaz diye içlerini korku sarmış. İçiniz rahat olsun arkadaşlar. Evet biz bir yapılanma yaşadık. Tüm kadroyu yeniledik, yetmedi bida yeniledik, yetmedi yine takviye yaptık. Yetmedi dünya yıldızlarını Mustafa Sarpları transfer eder gibi transfer ettik. Ama dikkatinizi çekiyo mu? Bunları yaparken borcumuz artmıyor, düşüyor:o Şimdi inanmıyosunuz dimi bana? Ünal Reyis'in geldiği günkü borç ile şuanki borç rakamlarını rica etsem bir kontrol edermisiniz?

Ekstra olarak Riva, Florya, Galatasaray Adası, Mecidiyeköydeki arazi vs vs vs.

Yani kesinlikle üzülmeyin arkadaşlar. İçinizi ferah tutun. Ama malesef siz bizleri üzüyosunuz:( Diyolar ki, Aziz Yıldırım fenerimizin borçlarını gizliyor. Gittiği gün İceberg'in suyun altındaki kısmı ortaya çıkacak diyolar:(

Schalke yi yenmek farz oldu artik... bu Transferler Lig icin degil CL icin yapildi...

1 ay sonra kim ölür kim kalır bilmem ama derbide izlediğim takımın Schalke'yi eleme olasılığı söylendiği kadar fazla değil malesef :( .İnşallah Sneijder ve Drogba transferleri durumu değiştirir.

Schalke ye karsi tek forvet Drogba olur.

433 veya 4231 olur.

1 ay sonra kim ölür kim kalır bilmem ama derbide izlediğim takımın Schalke'yi eleme olasılığı söylendiği kadar değil malesef :( .İnşallah Sneijder ve Drogba transferleri durumu değiştirir.

hem de hiç değil. bizim takım leş bi futbol oynuyo.ve hala ciddiyetsiz.

1 ay sonra kim ölür kim kalır bilmem ama derbide izlediğim takımın Schalke'yi eleme olasılığı söylendiği kadar değil malesef :( .İnşallah Sneijder ve Drogba transferleri durumu değiştirir.

Holtby gitti,Afellay sakat.

Fakat hızlı top oynuyolar.2 maç da çok sıkıntılı geçecek..

Cl de bi tur devam gidersek, zaten Drogba nin parasini cikaririz...

Bu yatirimlar...Sampiyon olmak icin + CL de Schalke yi gecip, bi tur da gecmeyi planladi.

sadece bi tur illerlesek edersek ise CL'de, yinede cogu kisi mutlu olacana saniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt