Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aziz yıldırım transfer tatbikatı

[video=youtube;HU4SzKP1B0U]https://www.youtube.com/watch?v=HU4SzKP1B0U[/video]

Melo bu yıl bize hiçbir katkı yapmadı desem yeridir.Üstüne zarar açıyor.

Yekta bile ondan formdadır desem yalan olmaz.

Melo taraftarın sevgilisiydi.Ama yeni yıldızların gelişiyle,dün sahada gereksiz triplere girdiğini hissettim sanki..Bilemiyorum.Yanlış da düşünmüş olabilirim.

Bu konu sanirim taraftari iyce 2ye ayira bilir...

Ben sahsen önemli bir oyuncu diyorum. Sirf Besiktas macinda atilan uzun toplari nasil kesti? hepsini cok güclü ve yerinde. Ayrica pas temposu rakibi kesmesi bunlarin hepsini iste cok iyi yapti hatta Süperlig "kalitesinin" üstünde bir rakip oyununu kesme seviyesi gösterdi bence...ama ..ama...

yine bu kirmizi kart olayi... bir cok macta yine maci ve rakibi ciddiye almamasi sezon öncesi bu kadar uzun sürmesi...tabiki bunlarda bir cok alanda anti-pati yaratiyor...

ön libero olarak kadromuzda Melo'nun yerini sürekli dolduracak isim göremiyorum. Lütfen Yekta demeyin kendini gercekten toparladi bu sezon ama en iyi Yekta Melo'nun idare eder performansina yakin görüyorum.

Bir yandan kalsin diyorum bir yandan tam bir bomba... su an daha iyi bir alternatif yokken elimizde kalmasindan yanayim ama daha iyi olan veya ayni seviyede oyniyabilecek yerli oyuncu kabul olur.

Ben gelirim valla.Yaşımı da 13 yaparım Aykut abim Aziz babam moduna girerim.Belki nsl göründüklerini görürler

Çok abartırsan anında Aziz'in satın aldığı yalaka gözüyle bakıyorlar. Hafiften eleştirip gibi yapıp, egolarına hitap edicen antucuların:)

Bu kadroyla beni tek üzecek şey,Selçuğun arka planda kalma durumu.Cidden çok üzer.

O bizim yerli yıldızımız.

Lig tv belgesel tarzı film çekimi için Madrid'e gider.Bi taksiye binerler.Taksici fanatik A.Madrid taraftarıdır.

Taksiciye sorarlar.En iyi oyuncunuz kim diye?

Çok net cevap verir.Adrian...

Falcao yada başka bir isim değil.Adrian.

İşte Selçuk da bizde hep böyle olmalı.Hep baştacı..

Ne zamandır kafamda takılı 2 soru var :D

1.Kaleci aykut futbolu mu bıraktı nerelerde?

2.Real Madrid'in Casillas'dan önceki kalecisi kimdi?Hep düşünürüm,hiç bulamadım :D

1-futbolu bıraktı.1-2 programa da yorumcu olarak katılmıştı

2-Illgner di.Canizares 2.kaleci casillas da 3 kaleciydi.(vikipedi stayl)

Açıkcası ben Emre'nin en fazla rotasyon oyuncusu olabileceğini düşünüyorum,yeterince şans bulduğunu da hatta fazlasını bile. Arda bir kere fizik olarak çok güçlü idi Emre Ç. ye göre Emre takıma girdikten sonra fizik gelişimi sıfır çok çelimsiz ve güçsüz hiç ayakta kalamıyor o yüzden bir Arda gibi 4 kişinin arasına girip çıkmasını beklemek hayalcilik olur zaten.Emre'nin şut özelliğinin olduğunu söyleyemeyiz heralde Belediye'ye attığı 2 golü saymazsak ceza sahası dışından kaleyi bulan şutu bile olmayabilir.

Pas konusunda evet geçen sene çok yaratıcı paslar atabildiğine bende şahit oldum ama bu sene onlardan bir tane bile göremedim gelişmek yerine olduğu yerde sayıyor ne yazık ki.

Renktaş bence tam tersi, Arda fizik olarak berbattı. Zaten şuan Atletico daki en büyük farkı, kendisini kondisyon olarak da inanılmaz ilerletti.

Emrenin o paslarına gelince, daha dün beşiktaş maçında sol kanatta öyle bir pas attı ki yeminle ben şaşırdım.

Bu konu sanirim taraftari iyce 2ye ayira bilir...

Ben sahsen önemli bir oyuncu diyorum. Sirf Besiktas macinda atilan uzun toplari nasil kesti? hepsini cok güclü ve yerinde. Ayrica pas temposu rakibi kesmesi bunlarin hepsini iste cok iyi yapti hatta Süperlig "kalitesinin" üstünde bir rakip oyununu kesme seviyesi gösterdi bence...ama ..ama...

yine bu kirmizi kart olayi... bir cok macta yine maci ve rakibi ciddiye almamasi sezon öncesi bu kadar uzun sürmesi...tabiki bunlarda bir cok alanda anti-pati yaratiyor...

ön libero olarak kadromuzda Melo'nun yerini sürekli dolduracak isim göremiyorum. Lütfen Yekta demeyin kendini gercekten toparladi bu sezon ama en iyi Yekta Melo'nun idare eder performansina yakin görüyorum.

Bir yandan kalsin diyorum bir yandan tam bir bomba... su an daha iyi bir alternatif yokken elimizde kalmasindan yanayim ama daha iyi olan veya ayni seviyede oyniyabilecek yerli oyuncu kabul olur.

Her şeye kabulüm diyelim çıkarken o gereksiz ayağında top tutmalarıyla kaybettiği toplarla yediğimiz kontralar anında Melo hakkında ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum ve kaç kez faul olmamasına rağmen hakemin yere düşmesi nedeniyle çaldığı fauller sayesinde sayısız pozisyondan kurtulduğumuz anlarda tamam illa risk alacak ama çok laubali alıyor bu riskleri sallamaz iplemez havada arkada sadece 2 kişi varken rakip hucüm pres yapıyor sen topu ayağında eveliyorsun geveliyorsun.

ya beyler... gecen ultrAslan forumundan bir mesaj alinti yapilmisti hatirliyan varmi aramizda?

Bu haberde Muslera sezon sonu ayrilacak man utd 25 milyon önermis ve bu transfer bitti bile denilmis diye bir yorum vardi...

yorumu yazan arkadasda bunlarin kesin bilgi oldugunu belirtmisti, hatta ultrAslan forumunda bu haberler erken paylasildi diye bir sürü yorum ve mesajlar silinmis

Kimsenin haberi varmi bu konuda ve dogruluk payinda bir bilgi düsúnce varmi ??

Bu kadroyla beni tek üzecek şey,Selçuğun arka planda kalma durumu.Cidden çok üzer.

O bizim yerli yıldızımız.

Lig tv belgesel tarzı film çekimi için Madrid'e gider.Bi taksiye binerler.Taksici fanatik A.Madrid taraftarıdır.

Taksiciye sorarlar.En iyi oyuncunuz kim diye?

Çok net cevap verir.Adrian...

Falcao yada başka bir isim değil.Adrian.

İşte Selçuk da bizde hep böyle olmalı.Hep baştacı..

selçuk sneijder sayesinde çok gol atar .görürsünüz bak.selçukta çok iyi şu çeken bi futbolcu ama bu sezon imkan bulamadıki pek öyle.

ya beyler... gecen ultrAslan forumundan bir mesaj alinti yapilmisti hatirliyan varmi aramizda?

Bu haberde Muslera sezon sonu ayrilacak man utd 25 milyon önermis ve bu transfer bitti bile denilmis diye bir yorum vardi...

yorumu yazan arkadasda bunlarin kesin bilgi oldugunu belirtmisti, hatta ultrAslan forumunda bu haberler erken paylasildi diye bir sürü yorum ve mesajlar silinmis

Kimsenin haberi varmi bu konuda ve dogruluk payinda bir bilgi düsúnce varmi ??

Doğru olsa bile Onur Kıvrak alınmadan böyle bir hamle yapılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt