- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Cevap: Transfer Nöbeti
iyi
sergen nabıyon lan nası durumlar
iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sergen nabıyon lan nası durumlar
Muslera kalmalı en az 1 sezon daha ve onur da sene sonu alınıp arkayı sağlama almalıyız.
Bence Muslera ya sezon sonu veya bir sonraki sezon arasinda yeni bir 5 yillik kontrat önerilmeli. Fernando Muslera klassinda bir kaleciyi zor buluruz.
Bence Muslera ya sezon sonu veya bir sonraki sezon arasinda yeni bir 5 yillik kontrat önerilmeli. Fernando Muslera klassinda bir kaleciyi zor buluruz.
stoper de alaydık iyiyde be nankorlük olacak biraz ama![]()
zaten ilk defans alınmalıydı kamil
sen bi ara hastaydım falan diyodun nold bittimi tedavin herşey yolundamı kardeş![]()
ama almadık mert neyse sene sonu artık
evet : ) bira bile içebiliyorum artık.ama haftasonu bursayı yenersek ve sneijder gol atarsa çekecem kafayı.
almalıyız ama dany-riera olacağına x-riera veya dany-x olmalı bence.Çünkü Allah korusun defansta bi sakatlık olursa gökhan ve hakan gibi alternatiflerimiz var.Takım içinden de bi çare bulamayız bu sorunlara tedbirli olmak lazım.Ha rami chedjou falan pahalı gelmiş olabilir ama bi stoper alabiliriz bence çok maaliyetli olmasa bile.
iyi iyi :cool:
lan olm sen bide sanatçıyım şarkımı dinleticem diyodun hadi dinletsene ortam gayet müsait
bugün serdar aziz konuşuldu kazım karşılığı falan tam bakamadım işteydim o nerden çıktı
doğru söz verdim ama şu an değil![]()
stoper de alaydık iyiyde be nankorlük olacak biraz ama![]()
s.aziz zaten yeni b,işey değil ama ben ihtiyacımız olan adamın serdar olduğunu düşünmüyorum,işte ujfalusi dönseydi şimdi çok iyi olucaktı her açıdan
böyle yüzsüzlük böyle nankörlük böyle gs'lilik olmaz!!