Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Simdi bizim takimda dünyanin en iyi orta sahalarindan biri Wesley Sneijder ve dünyaca meshur en iyi santraforlardan Didier Drogba mi var?

:Z18::Z18::Z18::Z18::Z18::Z18::Z18::Z18::Z18::Z18::Z18:

Ben anlamam abi öyle herşeye boyun eğecek topçuları istemem takımda.Hatta dün melo nun tükürme pozisyonunda bizim topçular yeterince mevzuya giremediler diyede sinirlendim.

Hakem eyyam yaparsa yapışsın yakasına engin sopnuna kadar arkasındayım taraftar olarak,meloyu provoke mi ediyolar hakemde ses çıkarmıyomu sonuna kadar saldırsın rakibe.Ben anlamam öyle rakip tekme sallayacak hakem eyyam yapacak bizimkilerde bişey demeden baka baka gidecek.

Kusura bakmasın kimse ben halı sahada dahi gazozuna maçlarda en ufak bi haksızlığa bile tahammül edemezken bu adamların yapılan eyyama haksızlığa ses çıkarmamasını kimse söylemesin.

Gerek yok atarlanmaya. Gereken cevabı 11 kişi oynadığımızda yapmadığımız presi ve göstermediğimiz azmi 10 kişi gösterdik. En güzeli budur.

Didier Drogba Adamin Dibisin :D

Şu Burak Yılmaz gidiyor falan söylentileri hakkında bilgisi olan var mı ? Yoktur herhalde öyle bir şey ? Sinan Engin'e itimat edecek değiliz neticede.

Sinan Engin'i bilmiyorum ama Nihat Kahveci telefonla Beyaz Tv'ye katılıp Valencia Burak'la ciddi şekilde ilgileniyor dedi

Öyle bir mutluyumki tarifi yok anlatmaya. Allahim sana cok sükür.

Insallah cok hayirli olur bu iki transfer.

fener transfer yapacakmı sizce

Ynt: Transfer Nöbeti

Sino və Drogba aklıma geliyor. İçimde enteresan bir rahatlik var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gerek yok atarlanmaya. Gereken cevabı 11 kişi oynadığımızda yapmadığımız presi ve göstermediğimiz azmi 10 kişi gösterdik. En güzeli budur.

630751_Galatasaray_SK.jpg

Ne diyorsun abi bu kadroya? Melonun olmadığı maçlar için.. Burak sağda olur mu sence?

Melih,

Taktik, 4-3-2-1 ve Selçuk-Melo-Hamit ortasaha, önlerinde Amrabat-Sneijder, bekte de Riera olmalı. Yabancı sorunu olursa Drogba forvet aksi halde Amrabat çıkartacaksın Dorgba-Burak çift forvet bu sefer de taktik 4-3-1-2. Biri daha kontrollü diğeri daha ofansif ağırlıklı ama her ikisi de dengeli olur. Senin yaptığın kötü değil ancak sıkıntı olur. 5 atar 3 yersin falan..

Fazla ofansif olmuş ama. Selçuk ilk yarı bitmeden dili çıkar.

630752_Galatasaray_SK.jpg

O zaman böyle bir diziliş lazım. Beşiktaş maçında sneijder oyuna girdikten sonra. Kısa bir süre böyle bir diziliş gördüm ben. (Tabi oyuncular farklıydı) Yabancı sınırlamasına tecavüz ediyor bu kadro :D

630752_Galatasaray_SK.jpg

O zaman böyle bir diziliş lazım. Beşiktaş maçında sneijder oyuna girdikten sonra. Kısa bir süre böyle bir diziliş gördüm ben. (Tabi oyuncular farklıydı) Yabancı sınırlamasına tecavüz ediyor bu kadro :D

Üstte dediğim 2 kadroyu da koysan Melih.Hastayım netbooktan yazıyorum zor olur bunda hazırlamak. Yabancı sorunu olsa da bir koy bence Aydın vs de denenebilir hatta Engin derim 10numara olur.

Üstte dediğim 2 kadroyu da koysan Melih.Hastayım netbooktan yazıyorum zor olur bunda hazırlamak. Yabancı sorunu olsa da bir koy bence Aydın vs de denenebilir hatta Engin derim 10numara olur.

4-3-1-2

630757_Galatasaray_SK.jpg

Bu da 4-3-2-1

630759_Galatasaray_SK.jpg

Ellerine sağlık. 2.kadro tam CL kadrosu. Beklerimizin ofansif özellikleri iyi olduğu için kanat görünmese de gerek Amrabat gerek Hamit ve arkalarında Eboue-Riera 10 numara olur. Amrabat yerine Engin-Emre ya da Umut da olur.

burak yılmaz 12 milyon eruo karsılıgında zenıte transfer oldugu yönünde habeler var zaman gazatesınde okudum az once

Ellerine sağlık. 2.kadro tam CL kadrosu. Beklerimizin ofansif özellikleri iyi olduğu için kanat görünmese de gerek Amrabat gerek Hamit ve arkalarında Eboue-Riera 10 numara olur. Amrabat yerine Engin-Emre ya da Umut da olur.

Yalnız yedek kulübeside çok sağlam oldu abi. hamle oyuncularımızın kalitesi arttı. anladın sen onu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt