Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umut Bulut sahada ne iş gördü ben hala anlayabilmiş değilim. Burak Yılmaz'ı beklerdim ilk 11 de.

Melo tükürmedi ayrıca çıkana kadar sahanın en iyisi idi...

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

lan resmen adama sirt döndünüz tükürmedi ki tukurugu gordum diyen var mi yok yani sahip cikin.. meirelese madalya verilen yerde meloyu atese atarsak zaten onlarin istedigi olmus olur..

kendinize gelin beyler

Var tükürüğü gördüm diyenler... Bir de tükürük yok diyenlere hakaret ediyorlar :D

Hasan Şaş Drogba'yla ilgili görüşmelerin devam ettiği biliyoruz, yöneticilerimiz 1-2 gün içinde gerekli açıklamaları yapacaklardır ama olumlu gelişmelerin olduğunu da biliyoruz dedi.

Drogbaaaaaa

Sol bekde alırsak iyi olacak.

melo sahanın en iyisiydi.Meloyu yedirtmeyelim.

benim anlamadigim fizik kondisyonu iyi degil diyorlar telegol dekiler,ben bu isten birsey anlamadim .

bir kere ilk yari basbadigimiz yer kalmadi ve hic durmadan press yaptik ikinci yari melo nun kirmizi kart görmesi ile kapandik skoru korumak icin.

yani bu takimin nasil fizik gücü düsük oluyor defans bir kere hatasiz oynadi.

Allah'tan maçı kaybetmedik varya yoksa bazıları TERİMİ İPE AYSALI ÇARMIHA FUTBOLCULARIN YARISINI DENİZE ATARLARDI!!!!!

Biraz silkenin kendinize gelin imparator çok akıllı davrandı futbolcular koştu çabaladı elinden geleni yaptı ilk 60 dakika bence çok iyiydik hamit son vuruslarda hariç çok iyiydi sabri olaganustuydu melo kırmızıya kadar iyiydi semih ayakta alkışladım dany teknik 0 mücadele 100

Fatih Terim'in neyi ölmüş arkadaşlar?

Bu is bitti. Elmander bile "Cok iyi bir Transfer" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt