Cevap: Transfer Nöbeti
Umut Bulut sahada ne iş gördü ben hala anlayabilmiş değilim. Burak Yılmaz'ı beklerdim ilk 11 de.
Umut Bulut sahada ne iş gördü ben hala anlayabilmiş değilim. Burak Yılmaz'ı beklerdim ilk 11 de.
lan resmen adama sirt döndünüz tükürmedi ki tukurugu gordum diyen var mi yok yani sahip cikin.. meirelese madalya verilen yerde meloyu atese atarsak zaten onlarin istedigi olmus olur..
kendinize gelin beyler
vay be satışlara gel satışlara tamam melo gitsin ama böyle bir yorumu haketmiyor
melo sahanın en iyisiydi.Meloyu yedirtmeyelim.
melo tükürdü yahu. iyice bakin. meloyu istemiyordum zaten sezon basi. böylece biletini kendisi kesmis oldu
belliki iyi gormemisin.Elmander ve Umut sayesinde ilk devre baski altinda sakladik kargalari.
Fatih Terim'in neyi ölmüş arkadaşlar?
Melo tükürmedi ayrıca çıkana kadar sahanın en iyisi idi...