Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hoca bence bjkye güzel bir sürpriz hazırlamış.

İkinci yarı bence Sneijder ve Burak'ı alıp tek forvete dönecekti ama kırmızı planlarını bozdu.

Türk futbolu bi tükürük muhabbeti daha kaldıramaz :D

Eğer melo'nun tükürmediği ispatlanırsa. Ona göre de ceza alırsa Oğuzhan'a da ceza gelecek mi?

Valla biz taraftarlığımızı yapacaksak yapalım. Yeter ya, harbiden yeter, Telegolü izlerken ne varsa tekmeledim tv yi kıracaktım. Düşünün Rıdvan'ı açtım şuan onu izliyorum.

Tepki vereceksek bu pisliklere, ahmet çakarlara, ermanlara ve özellikle GÖKMEN ÖZDENAK'lara verelim. Ya yeter yendik mi yenildik mi şaşırdım. Ulan maça bakıyorum, Beşiktaştan her anlamda iyi oynadık. 10 kişiyken Beşiktaştan daha çok topa sahip olduk atak yaptık.

Ya sadece transfer mi konusucaz biz taraftarlar olarak? Bizim tek görevimiz bu mu? Geçen Ertem Şener'e güzel karşılığını vermiştik ve çıktı özür diledi. Ve ardından sözde kendini affettirmek için 5 forrma hediye etti hava alanına gidenler için.

Ya hepimiz birşeyler yapalım diyoruz. Eminim herkeste destek verecek ama herkes birbirinden kıvılcım bekliyor.

GSCİMBOM adminlerinden bir ricam var, bir tim kuralım. Galatasaray'a saldıranlara, yasalara uygun şekilde, sanal ortamda karşı saldırı yapalım. Bırakalım şimdi izlemeyelim naralarını falan. Bunlara Galatasarayı ağızlarına alırken, 3 kere daha düşünmelerini sağlamak gerekir.

Böyle bir girişimin hem forumumuzu da Galatasaray siteleri arasında daha etkin bir konuma getireceğini düşünüyorum. Diğer forumları da takip ediyorum. Böyle şeylerin yapılması beklentisinde olup da karşılık göremeyen çok insanlar var. Eminim sadece Galatasaray sohbeti yapan değil, aynı zamanda Galatasarayın haklarını savunan ve koruyan siteye herkes sahip çıkar.

Bu benim şahsi düşüncem, tabiki daha doğrusunu siz bilirsiniz.

Melo niye kırmızı kart görmüş,Sneidere gösterilen ilgi nedeniyle etkilenmiş;"Serhat Ulueren":ayatollah:

bencede türkürmedi ama yaptığı hareket çok yanlış.tükürmese bile tükürdü gibi gözükür o yağmurda

Ünal başkandan çilek istedik adam tropikal bahçesine çevirdi

Re: Transfer Nöbeti

Kompany geçen maçta sakatlanarak oyundan çıktı. Kolo Toure transferi zora girdi gibi. Kolay kolay bırakmazlar.

Samet aybaba -.- belki de görüş açısı iyi değildi :D

beyler boş verin eğlenelim 10 kişiyle ezdik adamlar gelemediler bile 2 DE 1 HEP AYNI ŞEY YAV...

eglence.jpg

Kolo Toure gelmicek gibi göüzkiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt