Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal a drogba geliyor mu taraftar merak ediyor dediler, o da taraftar ne isterse o oluyor dedi: drogba tamamdır o zamannnnnnnnnnn

Ben Ünal Aysal'ın konuşmasını izlemedim yani ne anlamda taraftar ne isterse o oluyor dedi ?Taraftar kendi kafasına göre yazıp çiziyor mu yoksa biz taraftarın istediğini alırız mı ?lütfen izleyen biri cevap versin

Kolo Reis'te gelsin Başkan.:sad007:

Bakiyorumda bazilari ortami germeye çalisiyor Melo Fatih terimi falan itmiş diye orda itme falan yok maç içinde olan şeyler adam zaten sinirli farkinda dahi degildir saptirmayalim olaylari????????

eğer yerli-yabancı gruplaşması olursa bu yerli oyuncuların kıskançlıktan çıkardığı bir sorun olur yoksa durduk yere neden öyle bişey çıksın .:rolleyes:

Sneijderi ben artis biri biliridim adam şeker pamuk gibi çıktı diğer yabancılarda öyle Meloyla geçinen adamlar bunlarlada geçinir geçinicek .

Beşiktaşı yendik kuşlarla fark 5 puan Drogba geliyor Sneijder zaten geldi.Hayat bize güzel:D

Melo bu kadar istekliyken,gitgide iyiye gidiyorken ona karsı yapılan bu haksızlıga gercekten üzülüyorum,yazıklar olsun.

eğer guruplaşma olursa guruplaşanlar kaybeder o formayı giymek bir daha nasip olmaz. guruplaşabilecek kişiler burak-umut-selçuk olabilir olmaz da yani eğer olursa bunlar yapabilir ama yaparlarsa da kendileri kaybederler. Bu kulüp binlerce selçuğu burağı bulur ama onlar bir daha oynayamaz böyle bir takımda

adam tanrı şahidim olsun ki tükürmedim dedi melo...

Zemin nolacak? her yagdinda hem zemin bukadar kötü mi olacak? yoksa zemin daha tam hazir mi degil?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt