Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir söz vardır, bilmem neyin olmadığı yerde bilmem ney kendini ne sanarmış...

Eee beşiktaş gibi bir takımda Fernandes öne çıkıyor tabi. Ama ben klas adamdan büyük maçlarda birşeyler yapmasını beklerim. Bugün ne yaptı? Top kaybetmekten başka? Diğer önemli maçlarda ne yaptı?

Fernandes, küçük takımın büyük oyuncusu...

Adam sakat ve daha iyileşmeden oynadı. Bana göre ligin klas oyuncularından birisidir ama Genel anlamda yetersiz bir oyuncudur.

Sergen Sneijder'e bile kötü demiş adam o yüzden çok fazla ciddiye almamak lazım söylediklerini.

bu arada Tumer Metin denen sahsiyetin biryeri kasiniyor heralde Melo ya verip veristiriyor . BJK a yalakalip yapmak icin elinden geleni yapiyor ezik

Drogba gelecek demekki..yabanci haberler de oyle gosteriyor..

ama Toure fazla gecmiyor..onunla ilgili haber varmiydi bugun?

pes teki messiyi istıyoruz başkaannnn:D:D:D

Galatasaray'ın Sneijder ve Drogbaya ihtiyacı yok diyen adamlardan nefret ediyorum artık. Tırsmayın bu kadar lan.

558376_10151455121777526_397665252_n.jpg

tümere bak, ben bekliyordum Melo'dan böyle birşey diyor.

Ne bekliyordun la kuş. Niyet mi okuyorsun milyonların önünde.

Belli ki çok acımış bjknin sahada biz 10 kişiyken bile ezilmesi.

Noldu tümer efendi, o çok beğendiğin takımın ezildi, tek pozisyon bulamadı, basit bir takım olduğu ortaya çıktı, takke düştü kel göründü.

Şansal ayarı verdi taraftarlığımız yorumlarımızın önüne geçmesin diye hala konuşuyor ezik kuş.

Wesley Sneijder'in performansı hakkında konuşan İsveçli golcü, "Sneijder çok iyi bir transfer. Çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan. Bizimle daha çok çalıştıktan sonra savaşan takımımıza o da büyük bir güç katacaktır" diye konuştu.

Didier Drogba transferi hakkında da görüşleri istenen Elmander, "Elbette takıma katılan her oyuncu büyük bir katkıdır. Şampiyon Ligi ve Süper Lig'de şampiyonluk hedeflerimiz var. Drogba çok iyi bir insan ve santrafor. Takıma büyük bir güç katacaktır. Benim için de mücadele edilmesi gereken bir santrafor" şeklinde açıklama yaptı.

Geçen hafta Sabri için söylediklerimi geri alıyorum süper oynadığı için değil çabası,çalışkanlığı ve iyi bir kaptan olduğu için maç sonunda taraftara gitmesi Sneijder i aralarına aldırması yeterli benim için kusura bakma Sabri Reis ama Eboue gelince de kusura bakma olur mu :rolleyes:

şu tv yayınlarını ızlıyorumda nekdar çok ezik yorumcular var baktılar bızımkıler kopup gıdıcekk hepsii agızlarındann ..... akıo:D:D:D

@Emir Sato 'dan "Drogba dan ne beklenir" topic istiyoruz f'sher :asd::ayatollah:

Wesley Sneijder'in performansı hakkında konuşan İsveçli golcü, "Sneijder çok iyi bir transfer. Çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan. Bizimle daha çok çalıştıktan sonra savaşan takımımıza o da büyük bir güç katacaktır" diye konuştu.

Didier Drogba transferi hakkında da görüşleri istenen Elmander, "Elbette takıma katılan her oyuncu büyük bir katkıdır. Şampiyon Ligi ve Süper Lig'de şampiyonluk hedeflerimiz var. Drogba çok iyi bir insan ve santrafor. Takıma büyük bir güç katacaktır. Benim için de mücadele edilmesi gereken bir santrafor" şeklinde açıklama yaptı.

Adamlığın resmi...Elmander:ayatollah:

Katılır mısınız bilmem ama ben stoper gelecekse kiralik olarak gelmeli diyorum. Şu an Toure hariç üst düzey stoper alamayacağız zaten, o yüzden sezon sonu Gökhan Inler ve Serdar Tasçı/üst düzey yabancı transferleri stratejik bir hamle olur.

ben maçtan sonra eşimden özür diledim ettiğim küfürler için kendimi kaybettim arkadaş hele o dişlek ne ş.....siz miş arkadaş lige yeni soytarı geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt