Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bugün hiç bi topçumuzun yanlış b,i harekette bulunduğunu düşünmüyorum.Aksine bazı noktalarda karşılık vermemiz gerektiğinide düşünüyorum faul bazında.

Şerefsiz hakeme ve onun yanlış kararlarına rağmen,şiketaşın şerefsiz topçularına rağmen koymuşuz.Drogbanın gelmesi yakın,ilk yarıda formu düşük olan oyuncularımızın çoğunun performansı gözle görülür biçimde artmış daha ne olsun.

Bu arada unuttum fatih hocanın başı sağolsun..Bacanağını kaybetmiş heralde.

Hasan şaş:"Bizim için futbolcumuzun ne dediği önemli"..

koymuş lafı resmen

beyler fatih hocanın bacanağı vefat etmiş .maç sonuna kadar kendisinden gizleenmiş bu haber. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsn insallah . fatih hocamız ve yakınlarınında başı sagolsun .

burağın oynamamasına çok üzüldim bugün adam yeni ayakkabılarını giyecekti

CL için ayrı takımmı kurcaz arkadaş. :asd:

bugün hiç bi topçumuzun yanlış b,i harekette bulunduğunu düşünmüyorum.Aksine bazı noktalarda karşılık vermemiz gerektiğinide düşünüyorum faul bazında.

Şerefsiz hakeme ve onun yanlış kararlarına rağmen,şiketaşın şerefsiz topçularına rağmen koymuşuz.Drogbanın gelmesi yakın,ilk yarıda formu düşük olan oyuncularımızın çoğunun performansı gözle görülür biçimde artmış daha ne olsun.

Bu arada unuttum fatih hocanın başı sağolsun..Bacanağını kaybetmiş heralde.

Hasan şaş:"Bizim için futbolcumuzun ne dediği önemli"..

koymuş lafı resmen

+1905

FT: Ben sana kırmızı kart görme demiyorum, hobi olarak yine gör ama resmi maçlarda değil...

TELEGOL : / Didier Drogba Galatasaray'da . ( Sarı Kırmızılılar ara transferde bombayı patlattı. ):cool: edit: bazılarının içinde patladı bence :D

itiş kakış olur, futbolda saçma sapan yorumlarla,olaylarla moralinizi bozmayın, sizin yazdıklarınızı takip eden medya yarın gazetelerde saçma sapan haberler yapacak ardından bir olumsuz sonuç gelince terim, sneijder, melo vs linç etmeye başlayacak !

adriiano :lol::D:lol::D:D:lol::lol:

adam daha az once oynadi takimda banko oynar, iyice sacmaladi LIGTV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt