Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogba ne zaman geliyor?

fildisi ne durumda?

Melo'nun bonservisi alınmaz sanmıyorum.

içimde kötü bir his var.

sneijder sut pozisyonunda duruyordu yaya yakin riera sifira inmeyi tercih etti ah ulan bir verseydi de alem şut göreydi :D

Melo'nun yokluğunda Engin'i göster bize BAYTAR!

Özledik seni..

Snejder ve Drogba geldiğine göre Burak Yılmaz Atletico Madrid'de... 15 MİLYON EURO ve üzeri bir satışla iki yıldızımızın parası çıkar sanırım...

Eğer düşündüğüm gibiyse bence doğru transfer hamlesi olmuştur.

15 milyon € ya verilir bence de

---------Muslera------

Eboue-Semih-Toure-Riera

------Melo--Selçuk-----

---------Sneijder----------

Burak---Drogba----Amrabat Cl. Kadrosu

---------Muslera------

Eboue-Semih-Toure-Riera

------Hamit--Selçuk-----

---------Sneijder----------

Burak---Drogba----Emre Ç tsl

neyi büyütmeyin ya adam dövsün büuyütmeyin kırmısı yesin büyütmeyin hocamızı itsin büyütmeyin bırakın ya ne kadar sinirli olursa olsun o hareketi yapamaz bu akşam puan kaybı yaşasaydık aynını diyemzdin yaptığı iş değil tükürmedi ama her pozisyonda resmen ben kart istiyorum diyo takım 2-1 önde derdi ne ya yılda 8 trilyon alcak millet askeri ücretle çalışcak takıma katkı olsun diye maça gitcek forma alcak beyfendiniin yaptıklarıyla uğraşcaz takım bu akşam yenilse stadda 52 bin kişi tv başında milyonlar üzülcekti niye melo efendi yüzünden kimse gs den üstün değildir yüz verdikçe astarını istiyo gs topçusunu her türlü koruruz ama zarar vereni asla hadddini bilecek kimi ittiğini bilcek karşısında bebe oğuzhan yok neymiş sinirliyimiş

Koruduğunda belli yani. Engin 11 maç ceza yerken çıkıp bir yorum yapmış mısın?

Şampiyon olduğumuz dönemlerde, ligde galip geldiğimiz maçlarda çıkıp 2 yorum yaptın mı?

Nerede korudun Galatasaray oyuncusunu. Tv başında mı.

BBpQ1KrCEAApCLF.jpg

Hamit, Engin, Sabri Sneijder'e pas atmıyo diyenlere en büyük kapak heralde , Maç sonu Sabri'nin Sneijder'le el ele tutuşup taraftarı selamlaması da ayrı bi kapak ...

ne oluyor lannnnnnn biri bizim yönetimidurdursun futbol basketbol farketmez transferler havada uçuşuyor. şaka yaptım durdurmayın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt