Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Muslera-Onur değişimine çok sevinirim yeterli bir teklif geldiğinde anında satılıp 7.5 milyoncuk € taş gibi Türk kaleci alırız çokta güzel olur çokta iyi olur Muslera tam olmadı bence bizim takımda daha gelişir vs ama o da tam parladığı zaman bizde kalmayacağı kesin Onur'da böyle bir problem yok ve açıkcası ben aralarında uçurum görmüyorum.

Arkadaslar pardon ama sporx , webaslan , resmi site alayı coktu bende sizde var mı acaba ?

Hayır Galatasaraylıyım

Selçuk TS altyapısından gelen bir adam değil, aynı kefeye koyulmaz, onur farklı bir durum, bizdeki emre olayı gibi, bize bedavaya gelirse aynı olay. Selçuk Engin bunlar farklı durum.

onur sanki trabzon alt yapısından gelme:rolleyes:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

hamit icin birsey demiyorsunuz, yine emre genc, olurya sansi tutar gol atar yükeselise gecer ama hamit adam emreden beter oynuyor tir gibi resmen,

kimsenin giki cimiyor. aslinda takimin dengesini bozan oyuncu o, gecen seneki gibi engini sag tarafa cekse hoca bak neler oluyor.

bunu bugün mactan önce yazdim ve yazimin arkasindayim.

Besiktas takımı full numaracı olmuş . Görmüyormusunuz Kaptan Toraman bile Riera nın kafa golunu sahipleniyor :))

Drogba en büyük keşkelerinden biriydi bu taraftarın oda geldi :asd:

bu bazı insanlardaki hamit takıntısı nedir önceki maçlarda kötuydu iyi oyandığı 3-4 maç var kabul ama bugun cidden maçın adamıydı,

Sen kimsin benim Galatasaraylılığımı sorguluyorsun. Biz aileden Galatassaraylıyız, dedem Gs lisesi mezunu ve kongre üyesi. Odamın resmini çekicem birazdan gardorobum bile sarı kırmızı LAN

burak 15 gol atarsa taksimde soyunucam mı ne demiştin ,onunda videosunu yada resmini atarsan memnun oluruz RENKDAŞ

Senol hoca da gittigine göre Onuru sezon sonu aliriz ins.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt