Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Boracan la ne beyinsiz adamsın harbi ya bi de eklemesi yok mu " aynı açıdan çekicem" yav he he.

pankartın resmi var mı renkdaşlar?

BBpsmsJCUAA6lKS.jpg:large

Evet dedim

Yalanmı söylicem

DEDİİM :)

Ama galatasaylıyım bu değişmez, sen benden daha fazla gs li olduğunu iddaa edebilrsin bir şey demem.

Ben sende daha fazla Galatasaraylıyım demiyorum, sen nasıl Galatasaraylısın diyorum.

Tek sorun Riera'nın orjinal bir sol bek olmaması sanırım. Eğer orjinal bir sol bek olsaydı şu performansıyla baş tacı edilirdi. Farz edin ki öyle; yine baş tacı edin ve en azından yarım sezon için sol bek transferi istemekten vazgeçin. Bence bu adam bunu hak ediyor.

Murat Urhan maç topiğinde olmasına rağmen adam gol yediğimizde seviniyor ve myc almıyor biz çocuğa çocuk diyince 3 günden başlıyo.

drogba karşı karşıya pozisyonlarda nasıl??

:tank::tank::tank:

Tek sorun Riera'nın orjinal bir sol bek olmaması sanırım. Eğer orjinal bir sol bek olsaydı şu performansıyla baş tacı edilirdi. Farz edin ki öyle; yine baş tacı edin ve en azından yarım sezon için sol bek transferi istemekten vazgeçin. Bence bu adam bunu hak ediyor.

ayrıca buda yabancı amrabatta eeee bu dönemde yollcak halimiz yok solbek alırsakda yabancı olucak cok haklısın renktas bi tasla 3-4 kus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt