Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera bu sene bence en formsuz adam yabancılar içerisinde.çevirdiği 1 maç dahi yok.helal olsun be muslera ne kurtarıştı denilen maçı da yok.duran toplardan bu kadar fazla gol yememizin bence en başta gelen sebebi muslera.çıkıp aldığı yan top varmı ben hiç hatırlamıyorum kornerden falan.bugün yenilen golde bile çıkıp alması gerekirken geriye kaçması manidar zaten.yani bence stoper falan almamıza gerek yok bu duran toplardan gol yememizden dolayı muslera nın biraz daha dikkati çekilmeli bence.en büyük zaafı kesinlikle yan toplarda nerde durması ne zaman hamle yapması gerektiğini bilmemesi.bence biz kendi gözümüzde kendimiz büyütüyoruz muslera yı.ii kaleci mi evet ama bir mondragon falan kesinlikle değil.daha iyi bir kaleci olabilirmi evet olabilir.bence sene sonu isteyen olursa kesinlikle gönderilmeli sonra o isteyenlerde bulunamayabilir.onur kıvrak bence çok yeterli olur kale için.yani kontenjan için muslera kalede oluyor da ne oluyor varmı bu sene kurtardığı bir maç.muslera olmasa kesin yenilirdik deyip aldığımız bir maç varmı.bence en iyi yapabileceğmiz şey muslera yı satıp onur u almak olur.

burak yılmaz.kimimiz çok beğeniyor kimimiz pres yapmadığı fazla koşmadığı için sevmiyoruz.aslında zaten burak ileride pres yapan falan bi adam değil yani alırken de öyle bi adam olmadığı biliniyordu.golcüy dü zaten gol de atıyor sorun burakla falan alakalı değil zaten ki drogba hamlesi geldi.burak ı satmak isterse 15 versinler inanılmaz saçma olur,1 kontenjan 2 yanında top tutabilen bir forvet(drogba)le beraber burak neler yapabilir görmeden.asıl burak yılmaz ın katkısı bu takıma drogba ile beraber oynadıklarında görülecektir.hem golcü hem top tutabilen bir adamın yanında burak yılmaz ı izleyip öyle değerlendirmek lazım bence.

Muslera evet geçen seneye göre biraz formsuz ama bugün yediğimiz golde hatası yoktu. Orda çıkması mümkün değil Muslera'nın. İki kişinin arasından vurdu Sivok sorun ordaydı daha. Ayrıca bu sezonda geçen sezona oranla savunmamız çok iyi değil sorunu Muslera'da değil defansta aramak lazım. (bugün bir pozisyon hariç hatasız oynadılar orası ayrı tabi)

İfşa oldun artık bence gitmelisin

Hayır ben kuş filan değilim, fenerli değilim beşiktaşlı trabzonluda değilim, siz yalancısınız. 2009 üyesiyim bütün mesajlarım incelenebilir o zaman çıkar ne olduğum ortaya, sırf üst diye iddaa oynadım 2-0 ken 2-1 olunca sevinmek beni kuş yapmaz bu arada kapak 2 geliyor.

@asilsooy arkadaşlar el birliğiyle :D şu arkadaşa bi haddini bildirelim

Murat Urhan maç topiğinde olmasına rağmen adam gol yediğimizde seviniyor ve myc almıyor biz çocuğa çocuk diyince 3 günden başlıyo.

benide uyuz etti o kaç gündür cins cins yorumlar,cezalıydım bişey de diyemiyorum çıldırdım geçen gün o çocuğa,bide modya ondan ceza vermiyolar heralde bunlara

Arkadaşlar drogbaya 4 milyon euro imza parası verecekmişiz ezikler dillerine doladı böyle birşey varmı maliyetler bellimi?

Hayır ben kuş filan değilim, fenerli değilim beşiktaşlı trabzonluda değilim, siz yalancısınız. 2009 üyesiyim bütün mesajlarım incelenebilir o zaman çıkar ne olduğum ortaya, sırf üst diye iddaa oynadım 2-0 ken 2-1 olunca sevinmek beni kuş yapmaz bu arada kapak 2 geliyor.

Galatasaray gol yediğinde seviniyorsan, senden Galatasaraylı felan olmaz boşa çabalama.

Ulan daha Galatasaray yazamıyorsun daha fazla konusma istersen.

Herkese iyi geceler. Yarın Drogba açıklanır :D

Granqvist gelecek demiştim bir kaç gün önce. Milan'ın stoperini boşuna almadılar. La gazetta da yazmış yarın için. "Pazarlıklar sürüyor" diye. Bu adam da Dany'den ne artısı var? Hatta eksisi de çok gibi.

Muslera

Dany

Uifa

Eboue

Riera

Melo

Sneijder

Baros

Elmander

Drogba

Amrabat

Bide Toure 12 yabancı olacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt