Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o degilde beyler macı espn brasil vermiş galiba ordaki yayını nasıl bulabiliriz merak ediyorum nasıl anlatmıslar acaba

PRAETOR ‏@TolgaTezsurer

Sneijderle Drogba Gelmis Farkeder mi..Zamaninda Sneijderli Inter'e Drogba'li Chelsea'ye de Koyduk. Birlestirir Gene Koyariz. Hic Farketmez

Mehmet uA ‏@MehmettGS

@TolgaTezsurer sneijderli inter derken ? inter - fener maci 2007de oldu sneijder intere 2009da gitti ?

arkadaslar yanlis bilgimi verdim yoksa dogrumu ?

muslera nın bu sene bana süper oynadığı diyeceğin maçı varmı,ii ki kalede muslera var diyeceğin,yada muslera olmasa kesin yenilirdik diyebileceğin maçı varmı.onu geçtim ne kurtarıştı diyebileceğimiz maçı bile yok.

Bu da yenmez diyeceğimiz bi golde yemedi ama. Ben zaten bugün hatalı olmadığını söyledim. Yediğimiz goller zaten genelde defanstaki kademe hataları ya da karşı karşıya. Yani bunun suçunu ilk arayacağın yer Muslera değil defans. Onu diyorum.

jem karacan fanatik galatasaraylı galiba her transferi takip ediyor drogba imzaladı mı yazmış :)

birader o zmn niye haber kesnmiş gibi verip burdaki çoğu insanın duygularıyla oynuyosun sen amacın ne senin

Son Dakika Haberleri ‏@HaberlerOnline

Son Dakika | Hababam sinifinin Mahmut Hocası Münir Özkul'u kaybettik.Allah Rahmet Eylesin Ailesine Ve Sevdiklerine Sabırlar Versin.

Ulan ne biliyim saçma sapan konuşma ölümün şakası mı olur ? Bİ çok haber twit paylaşti gerçek zannettim Trollmüş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt