Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bak kardeşim ben maç topiğindeydim 1-0 öndeyiz , gol yiyelim üst oynadım diyor.Devre 2-0 bitiyor ikinci devrenin hemen başı gol yiyiyoruz ve arkadaş sevinçten dört köşe oluyor.Maç 2-2 bitebiir 2-3 olabilir nitekim 10 kişi kaldık herşey olabilirdi.Hani adam +7 oynamıştır 6-0 önde oluruz 1 gol yiyelim der anlarız.Sen niye korumaya geçtin anlamadım.

Korumaya geçsem böyle konuşmam. "Şu saçma konuyu kapatın artık" demem mi lazım illaki derdimi anlatmam için ? Transfer nöbeti burası tartışacaksanız gidin özelde tartışın ikinizi de tanımıyorum ne koruması ? Şunu demiş bunu demiş atın o zaman forumdan adamı beni bağlamaz.

Vay bee..Yaz transfer döneminde bizi kanser eden yönetim CL'den para gelince Ocak ayında nasıl açıldı..Sneijder+Drogba :SS:

Drogba forması mı alsam Sneijder mi çok kararsızım lan :sad007::sad007::sad007:

Bizim büfe 1 e kadar açık.

Iyide benim anlamadigim bir nokta daha var. Bu idaa olayi Transfer Nöbetinde ne isi var?! Galatasaray forumdayim diye zanediyordum kendimi. 2 saatir senin idaada kazandigin parayi okuyorum burda :SS: yanlis anlamada biraz tuhafima gitti ve sIkIldim bu durumdan acikcasi.

Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin..

bir mod yok mu şurda ya,transfer nöbeti dışında borcan bilmem neyin bilmeme ne kuponunu ikide bir taşıyıp saçma sapan tartışmalara giren herkesi banlasa.yeter artık yaw transfer nöbeti başlığı burası ltf yeter artık.

Korumaya geçsem böyle konuşmam. "Şu saçma konuyu kapatın artık" demem mi lazım illaki derdimi anlatmam için ? Transfer nöbeti burası tartışacaksanız gidin özelde tartışın ikinizi de tanımıyorum ne koruması ? Şunu demiş bunu demiş atın o zaman forumdan adamı beni bağlamaz.

Ben atamam forumdan modlara söyle öyle sinirli konuşmanada gerek yok ayrıca, bende olsam bende sevinirdim diyen sensin

ya 1400tl geldi sevindim ya az paramı 1400tl memur maaşı kazanmışım kaçınız günde 1400tl kazanıyorsunuz gerçi cuma günü 15 bin lira indirdim borsadan oda ayrı konu tabi :D

Yok artık bizim hoca 20 yıllık borsacı odasında özel televizyonu var o bile kaldırmıyor o kadar para. Az uyan şu uykudan.

Birazdan uzayada ilk ben çıktım dicen diye korkuyorum :lol:

Iyide benim anlamadigim bir nokta daha var. Bu idaa olayi Transfer Nöbetinde ne isi var?! Galatasaray forumdayim diye zanediyordum kendimi. 2 saatir senin idaada kazandigin parayi okuyorum burda :SS: yanlis anlamada biraz tuhafima gitti ve sIkIldim bu durumdan acikcasi.

konuyu onlar açtı bana kuş diyorlardı eskilere gitcen 20-30 sayfa geriye git kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt