Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BORACAN MUHABBAETİNİ AKAPTALIM LÜTFEN...

drogba buraya baksa, boracan nedir ne ayaktır? gönderdiği resimdeki paraları görse. boracan a gider...

DROGBA İMZAYI ATTI BORACAS BAŞER E:lol:

Şu boracan kardeşle muhattap olmayı kesin arkadaşlar ..

Gerçekten bu muhabbetin sonu kötü ,bi kişi kesin kendini tutamayıp ceza alır gece gece boşverin konuyu değiştirelim .

Yok artık bizim hoca 20 yıllık borsacı odasında özel televizyonu var o bile kaldırmıyor o kadar para. Az uyan şu uykudan.

Birazdan uzayada ilk ben çıktım dicen diye korkuyorum :lol:

kanıtlıyıymmı, işbankası portfoyumun ss sine bakar, yalan yok bizde hacı %20 gitti hisse 9 bin dolar kaldırdım net. niye dolar diyorum işlemi nasdaq da yaptım :D

Pankart açanların telefonu adresi olayı mide bulandırıcı. Bize yapılsa bile olayın bu dereceye gelmesini istemem. Yarın öbürgün birisi bıçaklansa öldürülse nolacak?

Kesinlikle haklısın abi, bu resmen olacak bir yaralanmaya hatta daha kötüsü ölüme azmettirmektir cezası bir fiil suçu işlemekten daha ağırdır. Medya tetikçileri nasıl böyle bir olaydan reyting amacı ile prim yapma peşinde olabilir aklım almıyor artık. Ben kamu adına başvuru yapacağım umarım gerekenler yapılır.

Şu boracan kardeşle muhattap olmayı kesin arkadaşlar ..

Gerçekten bu muhabbetin sonu kötü ,bi kişi kesin kendini tutamayıp ceza alır gece gece boşverin konuyu değiştirelim .

Sen yetkili bi abiye benziyosun

Yarın borsaya bildiriyoruz , aynı gün transferi açıklıyoruz ..

Selamlar arkadaşlar.

Melo'yu bu kadar koruma merakınızı anlamıyorum. Sakın bizim futbolcumuz demeyin. Emre Çolak'ta Sabri'de bizim futbolcumuz. İkisi bugün kötü oynasa yine onlar konuşulurdu burada Melo değil. Hiçbir anlamda geçen seni Melo yok bu takımda. Olay yerli-yabancı farkı da değil bi futbolcuyla ilgili bir görüş belirtip at gözlüğüyle bakıyorsunuz olaya. Futbolcuyu sahiplendiğimiz kadar takımı da sahipenelim. Ve Melo o hareketi hocaya kasıtlı mı yaptı?

Birader önce adam akıllı konuş, yaş 33 yazıyor saygı 0 ki o da doğru mu bakalım. 15 yaşında gibi mesaj atıyorsun. Ne oldu futbol tartışamadın mı? Yetmedi mi zekan, taze?
adnan aybaba ile futbol tartisirim ama seninle tartismam:Dlan once torbaci numarasi isterken adam akilli konus demeyi düsüneceksin,sonra lafi yiyince koltugunda oyle zip zip ziplarsin.bide saygi diyo,sen kendini saygi duyulacak birimi saniyosun vah yazikkkk.uza bakim uzaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt