Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba bizi uçurur. Her maç en az 2 yada 3 farklı galibiyetler elde ederiz. İnşallah bu iş bitmiştir.

[video=youtube;Yyoc_kVc7nE]https://www.youtube.com/watch?v=Yyoc_kVc7nE[/video]

Transfer Nöbeti

galatasaray_2-1_besiktas_2b449_400.jpg

Wesley, Turk insani cok ilginc demediyse bende bisey bilmiyorum.

AslOlanGalatasaray'dir

:ayatollah:aynen kardesim
hele hele golden sonra dizinin üstünde korner bayrağına kayması yokmu,bizim stadda yapıcak artık onu

Şuan falcao,ibra,rvp gibi a sınıf forvetleri olan kulüpler gibi bizim de a sınıfı bi forvetimiz var.:ayatollah:

keske hepmz ünal baskan gibi rahat olsak 2-1 kazandıkya yuzu olumune gülüyo reisin oyun önemli degil yendik mi yendik başarılı mı basarılı ona bakıyo reyis

Ünal Aysal harbiden büyük adammis. Helal olsun. Futbola bakis acimizi degistirdi bir anda.

2 top class dünya yildizini getirmek, üstelik bunu Rus usulü ile degil, makul fiyatlarla yapmak büyük basari.

Etoo'yu yillik 20 Milyon'a oynatmak var, Sneijder'i 3.2 Milyon'a oynatmak var. Toplamda 4.

inşallah transfer sarhoşu olup rijkaardın ilk seesindeki gibi bi hal almaz takım aynı yola gidiyoruz sanki hasan şaşda bugün sanki sitemliydi bu transfer rüzgarında oyuncuları motive etmek kolay olmuyo dedi biraz şüpheliyim bu huzursuzluk konusunda

34 yasinda gelen sanki veysel cihan
smile.gif

gecen sene CL´de mvp oldu adam finalde
smile.gif

Ahhaahhahaha "sanki veysel cihan". Valla şenlik havasında geçiyor bu antucanlar.

Bugün izlediğim Sneijder ne zaman topu ayağına alsa oyun akıcılaştı az takıma alışsın öttürecek reis

stoper veya solbeke kim gelicek harbi merak ediyorum

granqvisti hiç istemiyorum

toureyle anlaşamadı diye haberler çıktı akşam falan

chedjou,rami falan pahalı geldi heralde

alex haberleri de kesildi birden

solbeke desen mbengue,carlinhos haberleride yok ortalarda

mutlaka almamız lazım birini defansa ama stoper ama solbek

Murat Bereket ‏@murat_bereket

Pankartı savunduğum anlaşılmasın ama Ali Sami Yen'in şahsına ana avrat küfürlü pankart asan Beşiktaş tribünleri değil miydi?!

Transfer Nöbeti

inşallah transfer sarhoşu olup rijkaardın ilk seesindeki gibi bi hal almaz takım aynı yola gidiyoruz sanki hasan şaşda bugün sanki sitemliydi bu transfer rüzgarında oyuncuları motive etmek kolay olmuyo dedi biraz şüpheliyim bu huzursuzluk konusunda

Bende tirsiyorum

AslOlanGalatasaray'dir

Ünal Aysal harbiden büyük adammis. Helal olsun. Futbola bakis acimizi degistirdi bir anda.

2 top class dünya yildizini getirmek, üstelik bunu Rus usulü ile degil, makul fiyatlarla yapmak büyük basari.

Etoo'yu yillik 20 Milyon'a oynatmak var, Sneijder'i 3.2 Milyon'a oynatmak var. Toplamda 4.

bide şu işleri transfeleri kamp yetiştirse tam olacak?? drogba mı gelecek şimdi?

aziz yıldırım : drogba gelsin hapishane demir parmaklarını .. sokup resmini çekicemmm..:lol:

Pankart lafı gediğine çivilemiştir haketmişti gargalar

stoper veya solbeke kim gelicek harbi merak ediyorum

granqvisti hiç istemiyorum

toureyle anlaşamadı diye haberler çıktı akşam falan

chedjou,rami falan pahalı geldi heralde

alex haberleri de kesildi birden

solbeke desen mbengue,carlinhos haberleride yok ortalarda

mutlaka almamız lazım birini defansa ama stoper ama solbek

Gelirse bi stoper gelecek, solbek yaza kaldı. Stoper de yaza kalabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt