Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bide şu adamı alsak varyaaa :rolleyes:

Dennis_Aogo,_Germany_national_football_team_(05).jpg

O değil de devre arasında Droga+Sneijder geldi yaz döneminde ne yazpıcak Ünal başgan acaba Ronaldo+İniesta olur mu ki?

[TABLE="width: 1084"]

[TR]

[TD]cincon drogbanın peşindeymiş...[/TD]

[/TR]

[TR="bgcolor: Gray"]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

En çok Fenerbahçe formasıyla görmek istediğim oyunculardan biri . Psikolojik üstünlük artık tamamen onlarda . bak bunu gördüm güldüm işte adamlar kendi söylüyo nolsun :D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Mod varsa özel sorum alacak cezalar kalkar mı yarın Drogba gelirse bi şey denicem

O degilde ben bu Besiktastan cok asiri nefret etmeye basladim. Taraftarlarindan tut bunlarin alayi bize düsman, ellerinde gelse bogacaklar bizi bi kasik suda.

Allah firsat vermesin. Biri $ike yapar, üstü örtülür allahim nedir bu adilerden cektigimiz. Bukadar kiskanclik cekememezlik olmazki, bjk fb resmen birlesmisler bize düsman olmuslar.

Kökü gebersin, inanin bunlara türk takimi degil ya düsman resmen. Nefret ettim, sogudum resmen

O degilde ben bu Besiktastan cok asiri nefret etmeye basladim. Taraftarlarindan tut bunlarin alayi bize düsman, ellerinde gelse bogacaklar bizi bi kasik suda.

Allah firsat vermesin. Biri $ike yapar, üstü örtülür allahim nedir bu adilerden cektigimiz. Bukadar kiskanclik cekememezlik olmazki, bjk fb resmen birlesmisler bize düsman olmuslar.

Kökü gebersin, inanin bunlara türk takimi degil ya düsman resmen. Nefret ettim, sogudum resmen

Zaten hiç bir yerden elle tutulur yanı yok ki. Taraftarı leşş Zokoro'ya gelince hepsi hümanist kesilir ertesi hafta Eboue gelince ırkçılık dersi verirler emekçinin yanındayız ayakları yaparlar ertesi hafta sahadaki kameramanın fotoğrafcının sırtına koltukları indirirler emek hırsızı Burak derler kendi oyuncuları Veli yapınca auuuvvv olur mu hiç tripleri hepsi kolpa!!

Oğuzhan Melonun gol attığı uzmunu yesin yerden bitme tipsiz menemen

ohh küfür etmeden rahatladım :ayatollah::ayatollah:

melo yerine kim oynar yekta mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt