Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Az biraz uyanma başlamış, yemlerine hap atmayı unutmuşlar herhal, koyunlar sizi:D

( bu mesaj antu zihniyetindeki fenerlilere yazılmıştır.)

Valla nediyeyim.

Adamlar resmen gelin okuyon bizimle dalga gecin diye yaziyor sanki ya.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]dbg1 - 28.01.2013 01:49[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

böyle topiclerin kilitlenmesini rica ediyorum‚

kendimizi gülünc duruma düsürüyoruz... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D

Transfer Nöbeti

Beşiktaş maçı gösterdi ki, Türk futbolu resmen sürünüyor. Bu maç İspanya'da oynasansa Beşiktaş 90 dakikayı 8 kişi bitirirdi. Veli, Necip ve Oğuzhan'dan ikisi ilk yarı bitmeden atılmıştı.

Adamlar oyunu forse etmemizi engellemek için arkası dönük top alan herkese sakatlarcasına daldılar. Adam diyorum, Yaradan'a saygıdan...

10 sene önce mücadele gücümüz eksik, mücadele gücümüz zayıf diye diye takımları kütüklerle doldurdular. Schuster boşuna demedi Türkiye'de 60ların futbolu oynanıyor diye... Kabiliyetsizliklerini tazmin etmek için önüne gelene davar gibi dalan, 5. Sınıf futbolcu tiplemeleri ve buna izin veren TFF MHK... Küçük takımların melekleri. Ne oldu? 70 milyonluk ülkede, bir sol bek çıkmıyor! Ne oldu? Alper Potuk, Mehmet Topal gibi oyuncular yıldızlarımız oldu! Yıldız dediğin Hakan Şükür'dür, Tanjudur, Okan'dır... Ama artık bu tip adamların gelişmesine imkan verilmiyor, ya korka korka oynamaktan bir aşama kaydedemiyorlar, ya da biz daha isimlerini bile duymadan sakatlanıp gidiyorlar.

Yumuşak futbol oynayalım, eski günlere dönelim demiyorum. Mücadeleci futbol için hedefimiz Premier Lig olmalı. Omuz omuza mücadelenin her daim olduğu, her futbolcunun 12-13 km koştuğu bir lig. Ama dünkü maçta hakemin sarı kart göstermeye bile tenezzül etmediği, tek hedefi atak yapan takımımızın oyuncularını kırıp geçirmek olan hayvanlıkları doğrudan kırmızı kartla cezalandıran bir lig aynı zamanda.

TFF başkanından birçok kulüp başkanına eyyamcılarla dolu, vizyonun vsinden nasibini almamış kirli ve cahil bir dünyada bir umut ışığı Galatasaray!

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]dbg1 - 28.01.2013 01:49

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

böyle topiclerin kilitlenmesini rica ediyorum‚

kendimizi gülünc duruma düsürüyoruz...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D

Bak iste aganin biri cakmis Köfteyi :D

yaw arkadas bu gökmen özdangalak ne ayak ya

O program tamamen provokasyon üzerine kurulmuş. Futbol programından başka herşeye benziyor. Sadece kaya çilingiroğlunun bazı yorumları hoşuma gidiyor. geri kalan ekip çöp. Özellikle serhat ulueren. O adamı ekranlara nasıl çıkarıyorlar anlamış değilim. Acayip derecede antipatik. Evlat olsa sevilmez..

O program tamamen provokasyon üzerine kurulmuş. Futbol programından başka herşeye benziyor. Sadece kaya çilingiroğlunun bazı yorumları hoşuma gidiyor. geri kalan ekip çöp. Özellikle serhat ulueren. O adamı ekranlara nasıl çıkarıyorlar anlamış değilim. Acayip derecede antipatik. Evlat olsa sevilmez..

Patronları öyle istiyormuş. Diğer kanallarda bazıları telegolü yorumluyor da. Serhat gerçek hayatta çok iyi birisi ve aile babası ama diyolar programı tamamen bir kepazelik ama zaten kendisi de reddetmiyor hatta bilerek yapıldığını kabul ediyor. Patronun isteği bu ne yapalım. Ne isterse onu yapmak zorundayız demiş. Biz eşek olup takımı meze yaptıktan sonra semer vuran çok olurmuş:(

BBpDpOuCAAAACAo.jpg:large

pankart çok zoruna gitmiş kargaların geçen sene eboueye maymun taklidi yapan babamdı sanki

Patronları öyle istiyormuş. Diğer kanallarda bazıları telegolü yorumluyor da. Serhat gerçek hayatta çok iyi birisi ve aile babası ama diyolar programı tamamen bir kepazelik ama zaten kendisi de reddetmiyor hatta bilerek yapıldığını kabul ediyor. Patronun isteği bu ne yapalım. Ne isterse onu yapmak zorundayız demiş. Biz eşek olup takımı meze yaptıktan sonra semer vuran çok olurmuş:(

Özellikle bu söz çok yerinde bir söz. Artık 2 hafta melo konuşurlar. bir kaç hafta sonra dikkat et drogbada eleştirilir sneijderde eleştirilir bu programda. Yazık gerçekten çok yazık. Dün serhat ulueren bir söz söyledi direk programı kapattım. ''Bence melo sneijderin oyuna girerken taraftar tarafından alkışlanmasını kaldıramadı. gelsin sneijder kurtarsın der gibi bir tepki olarak kırmızı kart gördü'' dedi. Ben bu kadar abartacaklarını tahmin etmemiştim. direk kapattım programı zaten.

Re: Transfer Nöbeti

Ben hala uyumadim sağda solda ne kadar Galatasaray ile ilgili video program varsa izlediğim bugünkı derbı ve drogba transfer ile ilgili

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Günaydın yeni kalkanlara :) Uykusuz bi gecenin ardından birazdan sınava gidip gelince de güzel bi uyku çekicem :D

Bu Drogba ile ilgili durum nedir anlaştık deniyor her yerde dün 3-4 kişi sms attı bana.. Maçı izledim fazla foruma girme şansım olmadı takip edemedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt