Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fatih terimin başı sağolsunn..

aile olmak böyle bişey işte, fatih terime maç sonrası söylenmiş.. fatih terim gibi aileside asill gerçekten...

başları sağolsunn

finansal olrak taraftarın katkısıı için projeler hazırlanıyordur elbet.. ama bizim destek yapmamıza şikebahçe izin vermiyor ki , enayi parası ile havadan para geliyor zatenn:D

Valla o konularda hiç ümidim yok renktaşım. Şimdi yukarda Allah var, Uefa kupasını olsa da Fener alsaydı kupayı dakikalık kiralar yine para kazanırdı. Şimdi bu transferler yapılıyor o söylediğim projeyi yada benzerini yapacaklarına asla ihtimal dahi vermiyorum.

Israrla söylüyorum 1 tane stoper ve 1 tane de sol bek almamız lazım

Renktaş kesinlikle doğru sölüyosun maliyet gerçekten fazla, bakma bizim ağzımıza basit geliyor bu rakamlar ama böyle oyuncular transfer etmişsen, böyle bir kadron varken bunu kullanabilmen lazım. Yabancı sınırlaması vs takılmadan, Şimdi bakıyorum, Muslera,Drogba,Sneijder,Eboe,Selçuk,Burak;Semih li takımda, Hakan Balta ve defansta tek yedeğin Gökhan Zan? Üstü takım elbise altı sandalet meselesi gibi.

Defansa alternatif diyoruz ama Semih olurda Allah korusun sakatlansa 6 ay falan ne yapıcaz? Bu yabancı sınırlamasında oynasa oynasa Gökhan oynar. O da kapalı kutu. Alternatif bir oyuncuya gidip bonservis verip maaş vereceğime üzerine ekler Serdar Taşçıyı alırım. Hem de yabancı sınırlaması sorununu çözerim.

Sol bek her türlü alınması gerekiyor. Bu konuda hepimiz hem fikiriz.

Geriye Gökhan İnler kalıyor, bizim o mevkide oynayacak oyuncumuz Melo var. O da kiralık. 6milyon euro bonservisi kendisi de 4milyon eurodan fazla alıyor. Onun yerine 10-12 Gökhan İnler e veririm. Maaşını da 2.5 yaparım aynı paraya gelir. Hem en az Melo kadar verimli, hem yabancı sınırlaması konusunda avantaj, hem de istikrarlı bir oyuncu.

O yüzden bu 3 transferi istedim. Değilse emin ol senin gibi düşünüyodum ben de. Zaten not kısmını o yüzden yazdım. Bana kalsa, bu sene Sneijder, Drogba olmasa düzgün bir sol bek alsak da şampiyon olurduk kanısındaydım. Ama madem ferrari aldın o arabanın yakıtını da koyacaksın artık.

Ayrıca bunu yaparken taraftardan destek olabilmesi için forma harici imkanların sunulması, taraftarın da bir ucundan tutması gerektiğini düşünüyorum. Madem böyle birşey yapıyoruz, hep birlikte fedakarlıkta bulunmamız gerekir.

Extra olarak sezon sonu doğru strateji işletir de şişkinliklerden kurtulursak maliyetimizi de çok şişereceğini düşünmüyorum. Melo, Baroş, Urfalı, Riera gidince zaten 12milyon euroluk bir maaştan kurtulmuş oluyosun.

Renktaş ;gökhan inlermi alper potukmu?

Yalnız Fener'i bir konuda gerçekten takdir ettim, galibiyetten sonra otobüslerinin içinde röportaj yapıyorlardı, tüm yabancıları Türkçe konuşuyor adamların. Kuyt özellikle çok güzel öğrenmiş.

Hayatımda Kuyt kadar kötü bi futbolcu tanımadım ve yıllarca liverpool da oynamasının tek sebebi yaptığı bu yalakalıklığıdır. Adam dünyanın en yalak insanı

Bir kac gün önce buraya bir tweet atilmisti :

Sneijder formasini almak isteyenler acele etmesin belki baska birinin formasini almak isterler. yazmisti.

O kimdi hatirlayan varmi ? :)

Israrla söylüyorum 1 tane stoper ve 1 tane de sol bek almamız lazım

bizde ısrarla söylüyoruz. stoper alıncak zaten. sol bek sene sonu.

varsa sol bek ini satan söyle. devre arası alacağın sol bek 2-3 oyuncuyu geçmez. kulubude vermiyorsa sıradan biri alıp niye kontenjandan yiyelimmki??

resmi açıklama geldi

AÇIKLAMA:

Açiklanacak Özel Durum/Durumlar:

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularindan Didier Drogba'nin menejerleriyle, oyuncunun futbol takimimiza transferi için resmi olarak görüsmelere baslanmistir. Kamuoyu gelismelerden haberdar edilecektir

Renktaş kesinlikle doğru sölüyosun maliyet gerçekten fazla, bakma bizim ağzımıza basit geliyor bu rakamlar ama böyle oyuncular transfer etmişsen, böyle bir kadron varken bunu kullanabilmen lazım. Yabancı sınırlaması vs takılmadan, Şimdi bakıyorum, Muslera,Drogba,Sneijder,Eboe,Selçuk,Burak;Semih li takımda, Hakan Balta ve defansta tek yedeğin Gökhan Zan? Üstü takım elbise altı sandalet meselesi gibi.

Defansa alternatif diyoruz ama Semih olurda Allah korusun sakatlansa 6 ay falan ne yapıcaz? Bu yabancı sınırlamasında oynasa oynasa Gökhan oynar. O da kapalı kutu. Alternatif bir oyuncuya gidip bonservis verip maaş vereceğime üzerine ekler Serdar Taşçıyı alırım. Hem de yabancı sınırlaması sorununu çözerim.

Sol bek her türlü alınması gerekiyor. Bu konuda hepimiz hem fikiriz.

Geriye Gökhan İnler kalıyor, bizim o mevkide oynayacak oyuncumuz Melo var. O da kiralık. 6milyon euro bonservisi kendisi de 4milyon eurodan fazla alıyor. Onun yerine 10-12 Gökhan İnler e veririm. Maaşını da 2.5 yaparım aynı paraya gelir. Hem en az Melo kadar verimli, hem yabancı sınırlaması konusunda avantaj, hem de istikrarlı bir oyuncu.

O yüzden bu 3 transferi istedim. Değilse emin ol senin gibi düşünüyodum ben de. Zaten not kısmını o yüzden yazdım. Bana kalsa, bu sene Sneijder, Drogba olmasa düzgün bir sol bek alsak da şampiyon olurduk kanısındaydım. Ama madem ferrari aldın o arabanın yakıtını da koyacaksın artık.

Ayrıca bunu yaparken taraftardan destek olabilmesi için forma harici imkanların sunulması, taraftarın da bir ucundan tutması gerektiğini düşünüyorum. Madem böyle birşey yapıyoruz, hep birlikte fedakarlıkta bulunmamız gerekir.

Extra olarak sezon sonu doğru strateji işletir de şişkinliklerden kurtulursak maliyetimizi de çok şişereceğini düşünmüyorum. Melo, Baroş, Urfalı, Riera gidince zaten 12milyon euroluk bir maaştan kurtulmuş oluyosun.

Bu dediklerin sene sonu olur gibi gözükyor ancak inleri 12ye falan alamayız napoli 18e almıştı adam dahada üstüne kattı napolide serdar taşçıyıda hoca ağır buluyormuş sanırım geçenlerde öyle birşey vardı yerine ömer toprakta olabilir ama dediğim gibi önce saydığın isimleri yollayıp bütçeyi rahatlatılır sonra bu transferlere yönelirler

Seçkin abi takılma böyle şeylere ya:) Bırak genç kardeşlerimiz merak etsin böyle şeyleri. Ben gollerini izlemek istiyorum istiyorsa 1 numarayı giysin:o

kardeşim takılmak değilde her transfer edilen futbolcuda bu merak edilir. buda başka bi heyecan konusu olur hep. bende forumdaki kardeşlerimin görüşlerini merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt