Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yatin kalkin fatih terime dua edin !

Objektif kelimesini ağzından düşürmüyorsun

Peki söyle Oğuzhan ne amaçla geldi melo'nun yanına???

Skor olarak öndesiniz.Melo efendiyi suçlamıyorsunuz..Anca oğuzhan da oğuzhan.Melo eliyle itiyor.Oğuzhan da yanına geliyor tekrar...İyi o zaman Melo sahada her istediği oyuncuyu itsin,küfür etsin.Sonra Meloya herşey serbest.Yok öyle dünya.Herkes insan..Beni biri iterse bende onun üstüne giderim.Gayet normal.

Cevap: Transfer Nöbeti

gelmis ne car car konusuyo la bu allahin sikecisi

BAN

aydın imzalar balta yerine türk bulamayız belki o imzalar umut bonservis alınır.engin gider.

burak giderse Umut kalır, engini göndermezler ne de olsa iyi bir yedel...

çağlar ve melo kesin gider...

melo gider dediğin dün akşamki hareketinden dolayı değil, yüksek maliyetli olmasından...

Skor olarak öndesiniz.Melo efendiyi suçlamıyorsunuz..Anca oğuzhan da oğuzhan.Melo eliyle itiyor.Oğuzhan da yanına geliyor tekrar...İyi o zaman Melo sahada her istediği oyuncuyu itsin,küfür etsin.Sonra Meloya herşey serbest.Yok öyle dünya.Herkes insan..Beni biri iterse bende onun üstüne giderim.Gayet normal.

Görüntüleri nerenle izledin :)

Bak yanlış düşünüyorsun. Melo bugün takımdan gönderilse burada sevinecek bi dünya adam var. Melo'ya kızıyoruz. Ama sen de Oğzhan'a kızacaksın. Senden de bunu bekliyoruz. He yapmıyorsan o zaman objektif kelimesini bir daha kullanma.

Melo Oğuzhan'ı itiyor da Oğuzhan pozisyonda olmadığı halde neden geliyor oraya. Amacı ne?

Samet Aybaba söyledi Oğuzhan'ın nasıl bir karakterde olduğunu sen onu dinle bence

drogba gelmiş millet sizin derdiniz umut-elmander-burak hangisi oynar. bırakında birazcık sevinelim yahuuu:ayatollah:

şu onur-şelej dallamasına laf yetiştirmeyin boşuna..

menemenciler siziiiii:D

sebebi basit hucumda çok etkisiz oyandığı maçlarda pozisyona giremiyoruz bunu fatih terimde görduğunu düşünuyorum attığı gollere aldanma takım oyununa katkısı yok.

Burak bence Umuttan daha yetenekli. Umutun tek yapabildigi pres yapmak ama farkina vardiysan bunu artik Burakda yapiyor. Burakin Drogbadan ögrenecegi cok sey var bence gitmez. Adam bir mac oynamadi diye herkez gidecek gözüyle bakiyor anlayamiyorum.

Bu video beni benden aliyor. Büyük bir güc Drogba ya. Yas muhabbetini haketmeyen ender futbolculardan biri.

[video=youtube;qCqAIB3k4oQ]https://www.youtube.com/watch?v=qCqAIB3k4oQ[/video]

Üstüne biraz versek Melo ile Gökhan İnler'i takas ederler mi acaba?

Bak yanlış düşünüyorsun. Melo bugün takımdan gönderilse burada sevinecek bi dünya adam var. Melo'ya kızıyoruz. Ama sen de Oğzhan'a kızacaksın. Senden de bunu bekliyoruz. He yapmıyorsan o zaman objektif kelimesini bir daha kullanma.

Melo Oğuzhan'ı itiyor da Oğuzhan pozisyonda olmadığı halde neden geliyor oraya. Amacı ne?

Samet Aybaba söyledi Oğuzhan'ın nasıl bir karakterde olduğunu sen onu dinle bence

Çalışkanlığına lafı var Samet aybabanın.Karakterine lafı yok.

Ben sana anlatamadım galiba.Melo DOKUNULMAZ MI ? yanına gelemez mi hiç bir oyuncu ? Bu tartışmalar her zaman oluyor FUTBOLUN içinde..Ama siz diyorsunuz ki Oğuzhan niye durduk yere geliyor melonun yanına..Eee gelebilir.Ne var bunda ?

Drogba'nın kendi gelmek istediği doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt