Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu insan niye rakip takımın forumuna üye olup, laf duymak için yalvarır anlayamıyorum:confused:

DY3i0.png

Yalnız yabancı sorunu harbi harbi var.

Daha bir de yabancı stoper adı geçiyor.

Riera yerine Balta, Melo yerine Yekta-Engin oynar yoksa Sneijder-Elmander-Drogbaya yer açamayız.

Elmander de fena dönmüştü bence. Dün geçen seneki Elmanderdi nerdeyse

Cevap: Yatin kalkin fatih terime dua edin !

Çalışkanlığına lafı var Samet aybabanın.Karakterine lafı yok.

Ben sana anlatamadım galiba.Melo DOKUNULMAZ MI ? yanına gelemez mi hiç bir oyuncu ? Bu tartışmalar her zaman oluyor FUTBOLUN içinde..Ama siz diyorsunuz ki Oğuzhan niye durduk yere geliyor melonun yanına..Eee gelebilir.Ne var bunda ?

Objektif değilsin. Oğuzhan'ın Melo'nun yanına neden geldiğini, amacının ne olduğunu bugün herkes biliyor, sen göremiyorsun. Ben ne dedim, Melo hatalı dedim ama Oğuzhan da pür pak değil. Kabul edersen seninle konuşmaya devam ederim, etmezsen yapacak bir şey yok

AW: Transfer Nöbeti

en azindan uzamasun bugün imza atsin disimi kiracam ya

Riera yerine Balta, Melo yerine Yekta-Engin oynar yoksa Sneijder-Elmander-Drogbaya yer açamayız.

elmander drogba çok lüks bence hocam...

mutlaka bir yerlio olur drogbanın partneri...

Beşiktaşlılara iyi koymuşuz galiba menemenciler sizi

Markus Merk e bak tükürüğe teşebbüs var ama tekmeye teşebbüs yok :) Oh ne ala bu herifide bize benzettiler. Yada adam zaten bozuktu.

Yahu insan niye rakip takımın forumuna üye olup, laf duymak için yalvarır anlayamıyorum:confused:

FATİH TERİME DUA EDİN...

Adam etti takımı.Ayhan,Servet,Barış lı döneminiz aklınızdan çıkmasın.Fatih hoca harici başarınız da yok zaten..

FATİH TERİM > Gs

Bana öyle geliyor ki sezon sonu gerçekten büyük bir revizyon var ; Büyüyen bir Galatasaray olarak as takıma olsun , yedek kulübesine olsun , genç potansiyelli yetenekler anlamında olsun çok transfer yapacağız , çok adam göndereceğiz gibi geliyor.

Aynen ya Elmander'de döndü acayip ikileme düşeceğiz , herkes canla başla oynuyor.

Arkadaşlar çoğu mesajda görüyorum.Gökhan İnler'den bahsediyoruz,takımda görmek istiyoruz da..Gökhan İnler'e ben imkansız diyorum.Keşke gelse orası ayrı bir konu.

En çok da Drogba'nın gol atıp köşe direğine kayarak gelmesini görmek için sabırsızlanıyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt