Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pes'te Galatasarayı seçenler yaşadı

Drogba 87

Sneijder 88

Toure 86

:lol:

Çok farklı konular,birbirine karıştırmayalım..

Sneijder ve Drogba fırsat transferidir.Bu 2 oyuncuyu aynı dönemde takıma kazandırmak ayrıyetten çok büyük maharettir.Ama İnler'de durum farklı.Hem Napoli için çok önemli bir pozisyonda oynuyor,hem de form durumu çok iyi.Yanlış anlaşılmasın amacım karamsarlık yaratmak değil,sadece olabiliteden bahsediyorum.

sneijder vizyon transferi de sayılabilir...

En çok da bomba transfer gelince seviniyorum. Kıl tüy ne varsa ortaya çıkıyo bir bir :D

Burak bence Umuttan daha yetenekli. Umutun tek yapabildigi pres yapmak ama farkina vardiysan bunu artik Burakda yapiyor. Burakin Drogbadan ögrenecegi cok sey var bence gitmez. Adam bir mac oynamadi diye herkez gidecek gözüyle bakiyor anlayamiyorum.
sorun yetenekli olması değil sana çok basit bir örnek umut,elmander 2lisi ile butun maçları kanmışız tek beraberliğimz var oda 3-3 luk bjk maçı burak yılmaz ş.liginde bizi 2. tura tekbaşına Taşıdı ama sahada inanın çok kötuyuz burak yılmazlı çift forvetle burak ileride tek forvet oynayıp kalıcaksa kabul bizde iş yapar ama bu sistemde 4-4-2 yeri yok

[video=youtube;2sNCyURdOKw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2sNCyURdOKw[/video]

galiba bu starlar kendi aralarinda konustular ve bizim takimi all stars niyetine kullanacaklar :D bütün oyuncular bize kelmek istiyor ne hikmetse :D

Çok farklı konular,birbirine karıştırmayalım..

Sneijder ve Drogba fırsat transferidir.Bu 2 oyuncuyu aynı dönemde takıma kazandırmak ayrıyetten çok büyük maharettir.Ama İnler'de durum farklı.Hem Napoli için çok önemli bir pozisyonda oynuyor,hem de form durumu çok iyi.Yanlış anlaşılmasın amacım karamsarlık yaratmak değil,sadece olabiliteden bahsediyorum.

Yok abi hiç farketmez, her oyuncunun bir değeri vardır ve kaldıki İnler'inden yaşı çok genç değil.

Bunu inanarak söylüyorum önümüzdeki sene gerçekten isteyelim ertesi gün İnler'i buraya getiririz.

Konu neden Türk Futbol Forumu'na taşındı. Onlarda baksın Türkiye liginin değerini artırıyoruz. Sizde sevinin mi dedik :P

la olm iyi olmadi heycan birakmadi baskan, aliskanlik getirdi:asd:

AW: Transfer Nöbeti

Daha Sneijderin geldiğine yeni yeni inanmaya başlamışken şimdide Drogba geliyor..

Ama geçen yaz dönemindeki Drogba heyecanı kalmadı, alıştık artık :D

Başkan sağolsun :)

Drogba beni heyecanlandırmıyor diyordum ya. Titriyorum.

sevinclere bogdun bizi baskan....

fildişi elenseydi iyiydi 2-3 kus avlamıstık bir daşla :D

Tipi kes :D Volkan, bittin sen oglum :D

321302_439220152816141_1894107038_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt