- 30 Temmuz 2009
- 32.532
- 8.388
- 2.188
Cevap: Transfer Nöbeti
Pes'te Galatasarayı seçenler yaşadı
Drogba 87
Sneijder 88
Toure 86
:lol:
Pes'te Galatasarayı seçenler yaşadı
Drogba 87
Sneijder 88
Toure 86
:lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok farklı konular,birbirine karıştırmayalım..
Sneijder ve Drogba fırsat transferidir.Bu 2 oyuncuyu aynı dönemde takıma kazandırmak ayrıyetten çok büyük maharettir.Ama İnler'de durum farklı.Hem Napoli için çok önemli bir pozisyonda oynuyor,hem de form durumu çok iyi.Yanlış anlaşılmasın amacım karamsarlık yaratmak değil,sadece olabiliteden bahsediyorum.
sorun yetenekli olması değil sana çok basit bir örnek umut,elmander 2lisi ile butun maçları kanmışız tek beraberliğimz var oda 3-3 luk bjk maçı burak yılmaz ş.liginde bizi 2. tura tekbaşına Taşıdı ama sahada inanın çok kötuyuz burak yılmazlı çift forvetle burak ileride tek forvet oynayıp kalıcaksa kabul bizde iş yapar ama bu sistemde 4-4-2 yeri yokBurak bence Umuttan daha yetenekli. Umutun tek yapabildigi pres yapmak ama farkina vardiysan bunu artik Burakda yapiyor. Burakin Drogbadan ögrenecegi cok sey var bence gitmez. Adam bir mac oynamadi diye herkez gidecek gözüyle bakiyor anlayamiyorum.
Çok farklı konular,birbirine karıştırmayalım..
Sneijder ve Drogba fırsat transferidir.Bu 2 oyuncuyu aynı dönemde takıma kazandırmak ayrıyetten çok büyük maharettir.Ama İnler'de durum farklı.Hem Napoli için çok önemli bir pozisyonda oynuyor,hem de form durumu çok iyi.Yanlış anlaşılmasın amacım karamsarlık yaratmak değil,sadece olabiliteden bahsediyorum.
selçuk inan
galatsaray formasıyla 17 derbi 6 gol 11 asist
:ayatollah:

Yok abi hiç farketmez, her oyuncunun bir değeri vardır ve kaldıki İnler'inden yaşı çok genç değil.
Bunu inanarak söylüyorum önümüzdeki sene gerçekten isteyelim ertesi gün İnler'i buraya getiririz.