EMREE DENLİ
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2012
- 3.553
- 1
- 858
Cevap: Transfer Nöbeti
Arkadaşlar Afrika kupası final maçı ne zaman bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yanlış mı görüyorum o kadro da sneijder yok mu cidden?

BURAK a emek hırsızı denilmesinin sebebi bunu DEFALARCA YAPMASIDIR.İşte bu ayrıntıyı da siz farkedemiyorsunuz? KAÇ DEFA BUNU YAPTIĞINI siz görmüyorsunuz tabi.
Nasıl yani ?
------------Muslera------------
---Eboue-Semih-Toure-Riera
------Hamit-Selçuk-Emre-------
----------Sneijder----------
--------Drogba-Burak-------
:ayatollah:
keşke olsa öyle bir şey yabancı kontenjanında büyük rahatlık olur ama zor gelmesi.
Sağ tarafta Eboue bindirir o kanat az da olsa işler ama sol tarafta Hakan bindirmediği için o kanadımız hiç işlemez
ben yanlış mı görüyorum o kadro da sneijder yok mu cidden?
benim tahminim sene sonu fatih terim gider gibi gözüküyor.Ünal başkan r.madrid'le sorunları olan mourinho'yu getirse şaşırmam.çünkü yapılan iki transferde fatih terim tarzı değil
Sağ tarafta Eboue bindirir o kanat az da olsa işler ama sol tarafta Hakan bindirmediği için o kanadımız hiç işlemez
Bak önce boldlamayı bırak. Bu forumda yasak
Sonra sakin sakin konuşalım ama hakaret etmek yok unutma Galatasaray forumundasın.
Sen de gençsin Oğuzhan gibi, celallenme hemen

benim tahminim sene sonu fatih terim gider gibi gözüküyor.Ünal başkan r.madrid'le sorunları olan mourinho'yu getirse şaşırmam.çünkü yapılan iki transferde fatih terim tarzı değil
Felipe Luiz'i alalım atleticodan...