Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar Afrika kupası final maçı ne zaman bilen var mı?

Drogba nın gol sevincleri....:):):):)

benim tahminim sene sonu fatih terim gider gibi gözüküyor.Ünal başkan r.madrid'le sorunları olan mourinho'yu getirse şaşırmam.çünkü yapılan iki transferde fatih terim tarzı değil

Cevap: Yatin kalkin fatih terime dua edin !

BURAK a emek hırsızı denilmesinin sebebi bunu DEFALARCA YAPMASIDIR.İşte bu ayrıntıyı da siz farkedemiyorsunuz? KAÇ DEFA BUNU YAPTIĞINI siz görmüyorsunuz tabi.

Dünyanın her yerinde forvet oyuncuları kendini yere atar. Ancak az oyuncu tükürük diye triplere girip rakibini oyundan attırmaya çalışır. Heleki bunu dünkü velet yapıyorsa oturup sorgulamak lazım ülke futbolunu.

Fildişinin 2.turda rakibi kim eleseler şunları ya

Sağ tarafta Eboue bindirir o kanat az da olsa işler ama sol tarafta Hakan bindirmediği için o kanadımız hiç işlemez

Haa şuan ki için mi bende varsayım üzerine Carlinhos + Serdar Taşçı dedim ya ona dedin sandım :D

Şuan sakat evet ama yapacak bir şey yok , Hakan'a sadece savunma görevini yapsın ileri çıkmasın oradan gol yemeyelim de ofansa katkı falan istemez.

Cevap: Yatin kalkin fatih terime dua edin !

Bak önce boldlamayı bırak. Bu forumda yasak

Sonra sakin sakin konuşalım ama hakaret etmek yok unutma Galatasaray forumundasın.

Sen de gençsin Oğuzhan gibi, celallenme hemen

abi bırak şu kanatlılarla konuşmayı Allahını seversen.

Sabri Reyis'in yerinde olsam, bu saatten sonra ölsem de gam yemem;) Boru mu bu? Drogba ile Sneijder'in kaptanı benim lan diyodur Sabri Reyis şimdi:asd:

benim tahminim sene sonu fatih terim gider gibi gözüküyor.Ünal başkan r.madrid'le sorunları olan mourinho'yu getirse şaşırmam.çünkü yapılan iki transferde fatih terim tarzı değil

FT ilk geldiği zaman bir canlı yayında Drogba'yı istediğini açıkça söylemişti. Bence iki oyuncuda hocanın tarzını yansıtıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt