Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok zor olacağını düşünmüyorum , son röportajında transfer sinyalleri verdi zaten sezon sonu takımından ayrılır gibime geliyor , İnşallah biz alırız.

şu an için demiştim sezon sonu olabilir tabi. ama devre arasında iyi bir ligde düzenli oynayan adamları almak zor.serdar da düzenli oynuyordur herhalde.

Transfer Nöbeti

Haa şuan ki için mi bende varsayım üzerine Carlinhos + Serdar Taşçı dedim ya ona dedin sandım :D

Şuan sakat evet ama yapacak bir şey yok , Hakan'a sadece savunma görevini yapsın ileri çıkmasın oradan gol yemeyelim de ofansa katkı falan istemez.

Aynen. Ben Hakandan asist falan beklemiyorum. Defansı iyi yapsın yeter

Sanırım Fatih Hoca İtalya'ya gider.... HAziran'da Mourinho gelirse şaşırmayın....

oncelikle fenerbahceli oldugumu belirtmeyecegim gerek yok cunku. bu adami bir kere canli izleme firsati buldum. yok oyle londrada chelsea macinda filan degil. ızmirde turkiye-fildisi sahilleri hazirlik macinda. tvde cok fazla gordugumuz icin soyle hirsli boyle hirsli diye anlatmanin luzumu yok ama arkadas bu adami koy takima,elazigsporla bile mac yaparken barcelonaya karsi oynuyormus gibi motivasyonu olucaktir eminim. o macta servet adami yere dusurdu, 2-3 dakika sekti yerinde basamadi ayagini sahaya.biz kahkahalar atiyoruz ulen servet bunu bile yedi diye.neyse kara boga kalkti 3dk sora hayvanlar gibi oynamaya devam etti.donduk eve ozete bakiyorum sirf merakimdan gercekten ciddi birsey var mi diye.servet bildigin adamin kramponunu yirtmis nasil bir foul yaptiysa ve kan akiyo ayakkabidan. bu herifse tum maci o ayakla bitirdi abi ve yanlis hatirlamiyorsam 90da gol de atmisti. yani sozun ozu bu adam bizim ligimize gelirse bircok kasabim diye gecinen defansin kaval kemigini torpuler, sneijderi sirtina alip golu oyle atar. o yuzden alinabilirse eger burda tek olumsuz laf edeni defansin yerine bu adamin karsisina dikmek yeterli olur ki yok yasli yok pahali diye laf edemesin.

(mrasge, 28.01.2013 00:39)

:):):)

Keyfimize limon sıkmak istemiyorum ama defansa adam almamız şart. Ayrıca yerli kalitesini de yürkseltmemiz lazım.

FATİH TERİME DUA EDİN...

Adam etti takımı.Ayhan,Servet,Barış lı döneminiz aklınızdan çıkmasın.Fatih hoca harici başarınız da yok zaten..

FATİH TERİM > Gs

Tipe bak:) Seba gitsin Ahmet Dursuncular sizi. Reziller. 8'likler sizi. 2 transferle kulübü başkanına verenler sizi. Sıkışınca FEDA diyip şikeyi unutup kupaları saklayanlar sizi.

beyler drogba bugün açıklanırmı sizce yoksa yarınamı kalır

Besiktas´in durumuyla bizim durumumuz cok farkli.

- Biz bos bir takima yildiz transferi yapmiyoruz. Zaten iskeleti iyi olan, lider takima transfer yapiyoruz

- Biz olusmamis bir iskeleti yildizlarla süslemiyoruz. Eksik olan seyi tamamliyoruz. Yaraticilik ve kreatiflik

- Sneijder ve Drogba´ya Ruslar gibi yillik 20 Milyon mu vermisiz? Bonservisine 80 Milyon mu vermisiz? Kim nasil batiyor?

- Eskiden 10 Milyon Euro´ya servet gözüyle bakan bizler, artik 30-40 Milyonluk bütceleri kullaniyoruz. Gelirimiz cok artti. Basari da var.

- Sow ve Meireles´in toplam maliyetleri cok mu düsükmüs bunlardan? Kimi yiyorlar? Meireles 3 Milyon almiyor mu? Mac basi almiyor mu? 10 Milyon vermediler mi?

Yalnız 2 tane transfer yaptık fenerin taraftar porfilinin nasıl olduğu ortaya çıktı;

Bir tarafına biblo s.....nı mı dersin, elektrik süpürgesi fantezisinimi dersin, yok şunu yenerse biz .....ç. mu diyen mi dersin.

Schalke maçından önce bir taraflarına ne s.... çok merak etmeye başladım:D:D:D

Ara transfer döneminde Sneijder ve Drogba nedir arkadaşlar acıklasın biri hayal mi bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt