Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

----------------Muslera(Eray/Ufuk)-----------------

Eboue(Sabri)-Semih(Gökhan)-Dany(Ujfa)-Riera(Hakan)

----Hamit(Engin)----Melo(Yekta)----Selçuk(Emre)----

-----------------Sneijder(Amrabat)------------------

----------Drogba(Elmander)----Burak(Umut)----------

+ Aydın,Furkan

Çağlar Baros gitti sayıyorum sneijder sol kenar gibi de oynayabilir tabi amrabat orda olmaz, kadroya bak :D

Sezon sonu Melo'nun yerine Gökhan İnler , çok kaliteli Carlinhos ve muadili bir sol bek , stopere Serdar Taşçı ile bu takım coşar , açık ve net.

Ek olarak ben sezon sonu Fatih Hoca'nın kanat oyuncusu isteyip 4-2-3-1'e döneceğini düşünüyorum.

Şuan elimizde doğru düzgün kanat oyuncusu mevcut olmadığından 4-3-1-2 oynayacağız gibi duruyor :)

Düşündüm de, şimdi kesin diye birşey yok ama farzedelim ki, Schalke'yi geçtik. Yarı Finalde R.Madrid ile eşleşsek onları elesek, sonra finalde de Barcelona ile eşleşsek onları da yenip kupayı alsak?

Messi'yi gören dünyalı diye dalga geçmeyin bakın fena olur:) Hayal kuruyosan adam gibi kurcan, değilse olabilecek şeyleri hayal etmenin anlamı yok:)

İnşallahh kardeşim..

Şu dakikadan sonra CL'de en zayıf takım GS diyenler bir adım öne gelsin bakayim..

Göreyim şunları, Schalke taraftarı isyandadır eminim..

arkadaşlar toure işi olmadıysa 2 gün kala büyük paralar verip çok iyisini almıyorsak , gerek yok..

1-kontenjan

2-stoperde oynatabilecek oyuncu sayısı

3-melo kırmızı gördü, belki hoca ayrıca bir ceza verecek.. onun yerine amrabat-elmander deneyebilirni??

---------------muslera------

--eboue----danny-semih---h.balta---

-------hamit---yekta--selçuk---

--------------snejderr----

-------burak-----drogba----

şimdilik

---------------msulera---

-sabri---danny---semih---h.balta---

-----hamit---yekta--selçuk--riera

-------------snejder-----

-----------burak--- riera geri. elmander ileri olabilir.

Serdar Taşçı daha mantıklı olur :) Ama Serdar olmazsa Ömer mecburi :)

Defans olarak aynı tarz , aynı stilde oyuncular , defansı yönlendiren , lider özellikli , yanında ki hamleli stoperi idare eden , defanstan top çıkaran , pas ve teknik olarak üst düzey , geriden oyun kurma yeteneğine sahip , hava toplarına hakim :)

:) Maliyeti düşünmüştüm biraz, Gökhan, Dany, Semih, gerekirse Hakan, 1 ay sonra Ujfalusi, Ömer daha mantıklı geldi bana. tabi ki ikisi de yerli olmalarından dolayı fırsattır.

Almancası olanlar Schalke forumlarında neler konuşuluyo takip edenler vardır heralde bikaç bişey söyleseniz çok merak ediyorum :D

burak ile ilgili şu yoruma katılırmısınız : burak oynadıgında ileri top tasımada bence bizim takım sorunlar yaşıyor .burak hep önüne top istediginden atılamayan toplar direk kalemizde tehlike olusturuyor. elmander oynadıgında dünkü gibi ( iyi bir elmanderden bahsed,yorum ) pas oyununu cok daha iyi yapıyoruz. sağ ve sol acıgımızda yardıran adamlar olmadıgı için ileri cıkıslar sorun yaratıyor. burak evet en iyi yerli golcü ama bizim şu anki kadro yapımızda bizi ara pasları takımın cok pozisyon yemesine neden oluyor gibi . ( buragın bu sene verdigi katkı çok iyi onu göz önüne alıyoruz tabiki asla buragı kötülemiyorum = )

Stoper sezon sonuna kalabilir bence. Zan, Balta, Ujfa yeterli olur yedekte. Hem sene sonu tutacak nöbet kalmayacak yoksa :asd:

en azından yerli bi stoper alsak yedek medek kalsın bi kenarda. aykut demir olabilir aslında ama cavcavı düşününce tekrar boşver diyorum

turkiyede hücum gucun bukadar üst duzeyde ise kac takip uzerine gelip defansini zorlayabilirki.drogba transferi stoperlerimizide rahatlatan bir transferdir:ayatollah:

:) Maliyeti düşünmüştüm biraz, Gökhan, Dany, Semih, gerekirse Hakan, 1 ay sonra Ujfalusi, Ömer daha mantıklı geldi bana. tabi ki ikisi de yerli olmalarından dolayı fırsattır.

Maliyetlerinin yakın olduğunu sanıyorum hocam :) Hatta Serdar daha ucuz bile olabilir 6-8 Mn € arası biter gibi :)

Bizim zayıf yönümüz defans değil orta saha. Orta sahada dirençli oyuncumuz kalmadı. Selçuk, Hamit, Sneijder, Emre Çolak hepsi teknik oyuncular. Melo yabancı sınırına takılıyor, bir de 3-4 maç ceza verirlerse maç eksikliğinden CL'de bile oynaması riske girer. Bir an önce Engin ve Yekta'nın takıma kazandırlıması gerekiyor.

Diğer bir ihtimal orta sahada hızlı ve isabetli pas trafiği kurmak ama o da öyle 3-4 haftada olacak iş değil. Dün yine herkes topu atıp olduğu yerde bekliyordu. Şu boşa kaçıp pas isteme olayını bir türlü oturtamadık. Hep olduğun yerde bekleme, rakibin arkasına saklanma, nereye kadar gidecek merak ediyorum.

Bir de bu sürekli degaj işi nerden çıktı? Aldığımız her topu rakibe veriyoruz.

niye Drogra gelince defanstaki dertler bitiyor mu ? GERCEKÇİ OLMALIYIZ.

Defansta şu yönümüz kötü diyemeyiz . Organize hücumdan golyemiyoruz . İleride top tutan adamımız olmadığı icin cok fazla hızlı atak ve gol yiyorduk sadece. Sneijder ve Drogba ile bu sorunu çözeceğimizi düşünüyorum.

Bu arada özeleştiri, eğer Granqvist'i Terim istiyorsa acayip üzülürüm bir taraftar olarak. Bu mudur yani aradığımız stoper hocam ? Yapmayın Allah aşkına. Beli sıkıntı yaşarız defansta bu ayrı ancak Granqvist nedir yahu ?

Alismisiz belli ölcülerde transfer yapmaya. Ama Baskan Terim´i de rahatlatti. "Avrupa capinda en büyük olmak icin planlar yapabilirsin" demis oldu.

Böyle bir kadro da Fatih Terim´e yakisirdi zaten. Bence cok güzel seyler olacak. Belkide bir tarihin baslangicina taniklik ediyoruz.

Cünkü takim gercekten cok güclü. Ici bos degil yani. Basimizda da herhangi biri yok. Imparator var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt