Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Açıklanmadı işte sinir olmamak elde değil diyorum ya

konuşulanlardan yola çıkarak söylüyorlar

Sneijder gibi olur :D 5-6 Mn € derler 3-4'e biter :D

Bonservisi en başta 12 Mn € falan diyorlardı :D

10 Mn € 1.5 senelik diyorlarsa o 6-7 olur :D Yarım sezonluk 2 Mn € , gelecek sezon 4 Mn € :D

Dentinho adlı maymun maçtan önce ne çok konusuyordu yenecez falan filan diye arkadaslar biri sunun tweetine koy.. mu yazar mı acaba :)

Bu platiniyle olmayacak arkadaş, ne demek sadece 3 oyuncu ekleyebilirsin cl listesine, Başkan yeni ısınmıştı daha:sgr:

drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

OHA :D

ya ben onu melonun yerien seneye çok istiyordum defalarca izledim çok yetenekli bir oyuncu ama neyse bizim pilot takıma gitmiş az yetişsin 2 sene sonra bizde merak etmeyin

Soner Aydoğdu ile beraber alırız :)

Gökhan İnler ve Selçuk İnan abilerinin veliahtları ve yedekleri olurlar :)

Ben Almanya'da yasiyorum, Schalke'nin Mac'larina cok bakarim.

Simdi cidden söylüyorum, Schalke'ye elenirsek Yönetim toplu halde istifa etsin, saka maka bi yana, okadar kötüler.

bende gelsenkirchen deyim. bu schalke takimi cididen berbat oynuyor. Arsenal ve sayre kazandiklarina bakmamak gerekiyor. arsenal da berbat :)

adamlarda bir holtby ve farfan var. arada sirada daxler iyi is cikartiyor . huntelar formsuz baya bu sezon. savunmali 8tasinkinden berbat :)

Normal sartlarda yenmemiz gerekiyor bunlari ama bizim oyunu yukarlara tasimamiz gerekiyor. takima gelen arkadaslar adaptasyon sorunu cekecekmi yada takim kimyasi hemen oturacak mi?! aldigimiz oyucular süper ama öyle alip koyupda hemen islemiyor bu.

drogba'yı ve sneijder'i şu barcelona hariç hangi büyük takım alsa şaşırmazdım..gerçekten transfer olarak çok büyük,çok önemli transferler oynar oynamaz o ayrı ama bence ikisi de müthiş profesyonel..takımda çok fazla lider özellikli oyuncumuz oldu bu önemli ve iyi bişey

bende gelsenkirchen deyim. bu schalke takimi cididen berbat oynuyor. Arsenal ve sayre kazandiklarina bakmamak gerekiyor. arsenal da berbat :)

adamlarda bir holtby ve farfan var. arada sirada daxler iyi is cikartiyor . huntelar formsuz baya bu sezon. savunmali 8tasinkinden berbat :)

Normal sartlarda yenmemiz gerekiyor bunlari ama bizim oyunu yukarlara tasimamiz gerekiyor. takima gelen arkadaslar adaptasyon sorunu cekecekmi yada takim kimyasi hemen oturacak mi?! aldigimiz oyucular süper ama öyle alip koyupda hemen islemiyor bu.

Dedigin gibi, Ofansif oyuncu desen 2-3 tane var en fazla, savunma desen berbat.

Arena'da adam gibi top oynarsak is daha ilk mac'ta biter.

Sa drogbayi borsaya bildirmisiz :)

Bunun disinda baska bi gelisme oldu mu?

Seref aydin buralara ugradi mi?

Tsk...

jgbqy.jpg

beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

Eee Drogba ve Sneijder geldi tüm transfer dönemi boyunca pusuda bekleyip yönetim beceriksiz hala transfer yapamadı diyip yönetime saldırmak için için beklemiştim o kadar.Neyse artık başka transfer dönemine.

Sarı-kırmızılı yönetim stopere oyuncu almayacaklarını belirtti.

sezon dany ve semihle geçmezzz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt