Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

jgbqy.jpg

beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

Süpeeerrr, koptum :lol:

Ya hiç olmazsa sene sonuna kadar bir stoper kiralasaydık . Dany ve Semih e alternatif

beyler aksam ligtvde maratonu izleyen oldu mu ? melonun hareketine tükürme olmasada tesebbus kırmızı kart diyorlardı.orada kapattım . peki o son dakikalardaki dentinhoyunun teşebbbüs tekmesine ne dediler izledinizm i

Ben taraftar olarak kendi adıma bu riske hazırım. Ama sezon sonu Serdar Taşçı yada Ömer Toprak gelicekse. Arkadaşlar Semih-Dany öyle yada böyle kimsenin ses edeceğini zannetmiyorum. Alternatifimiz yok evet ama. Nabalım Gökhan kötü futbolcu değil, Hakan'ı da oynatabiliriz orda. Kaldı ki Urfalı 15güne falan geliyor olsa gerek tekrar sakatlanmazsa, ve eski formunu yakalaması önemli tabi.

Kaldı ki, biz ileri uçta top tutamadığımız için sürekli atak yiyoduk, şimdi yediğimiz atak sayısı düşüp savunmamız nefes alacaktır.

beyler aksam ligtvde maratonu izleyen oldu mu ? melonun hareketine tükürme olmasada tesebbus kırmızı kart diyorlardı.orada kapattım . peki o son dakikalardaki dentinhoyunun teşebbbüs tekmesine ne dediler izledinizm i

şikeye teşebbüs serbest tükürmeye teşebbüs yasak

yurdum manzaraları

Seneye kanat oyuncusu alınacağını sanmıyorum. Mevcut kadromuz bu sisteme uygun değil. Selçuk, Sneijder, Hamit, Engin, Emre, Yekta hepsi orta saha oyuncuları. Dahası Drogba, Burak, Umut, Elmander gibi 4 tane golcün var. Bunlardan gitse gitse Elmander gider.

Şimdi bakalım. Bu takımdan Sneijder'i kesemezsin, Selçuk'u kesemezsin, Melo ya da defansif orta saha oyuncunu kesemezsin. Drogba'yı kesemezsin.

Kaldı mı 2 tane kanat oyuncusu? Boşta kalanlara bakalım Hamit, Engin,Yekta, Emre, Burak, Umut.

Hoca Hamit ve Burak'dan kesinlikle yararlanmak isteyecektir. Kadroyu büyük ölçüde değiştirmeden oynayabileceğimiz sistemler 4-3-1-2, 4-1-4-1, 4-5-1, 4-4-2, 4-4-1-1. 4-2-3-1 oynasak bile ileri üçlü orta saha özellikli olur yani gerçekte 4-5-1 olur.

Ayrıca hocanın sürekli ofansif sol bek ve süratli stoper istemesi de kanat akınlarını beklerle gerçekleştirmek istediğini ortaya koyuyor.

Muhtemelen seneye kanat olarak sadece ofansif bir sol bek alırız. Stoper ve defansif orta sahada yerliye döneriz. Kadro muhtemelen şöyle olur.

----------Muslera---------

Eboue-Semih-Dany*-Ekotto:yenieek:

--Hamit--Gökhan--Selçuk--

--------Sneijder----------

-----Burak**-----Drogba-----

* Dany yerine yerli stoper yazmadım çünkü seneye kadar iyice pişeceğini tahmin ediyorum.

** Maçın zorluk derecesine göre Burak yerine bir orta saha olabilir.

Hocam bunlar ihtimaller zaten olabilecekler sizin söyledikleriniz de olabilir benim düşündüklerim de olabilir , olabilitesi yüksek yani :) Ayrıca o kadar saydığınız orta saha oyuncusundan hangileri tam anlamıyla kanat ve hangileri tam anlamıyla verimli bunu bir sorgulamak lazım. :)

Ayrıca zaten benim söylediğim 4-2-3-1 sisteminde 3 tane forvet bulundurulur kadroda ; Elmander'in gidişi ile , Drogba , Burak , Umut oluyor zaten :)

Dediğim gibi olabilir ihtimal dahilinde yani şuan birçok şey :)

Ama tek ayrıldığımız nokta ; Dany bu adam pişse dahi bu defans hattında Semih'e partner olmamalı. Çünkü bu adam liderlik vasıfları bulunan , önsezileri yüksek , pozisyon bilgisi üst düzey bir stoper değil , Ujfalusi gibi biri gerekli genç Semih'in yanına :)

Transfer Nöbeti

fenerliden bomba yorum:

Ulen Sneijder´i gölgede bırakacak transfer yapcaz diye beklerken o transferi de onlar yaptı

ahahahaah bunlar daha iyi gunleriniz. bu aralar akil hastaneleri cogaltilsin cunku yakinda lazim olacak

Sent from my iPad using Tapatalk HD

yok abi öyle deme tamam çok çalışıyo ama yetersiz..gittiği zaman dönemiyo..dün hilbert'in pozisyonunu hatırlıyosan en güzel örnek..avrupada'da bunu affetmezler...
s.ligindede gayet iyi oynadi,bu yoklukta ilac gibi geldi oraya,he isterdimki cok iyi bi sol bek alinsin ama alamadigimiza gore riera su an candir:ayatollah:

Türkiye Fenerliler Federasyonu olmuş TFF, herşey beklenir

İnsallah transfer kapandı haberi doğru değildir .

fatih hoca riera yı sol bekte kesin olarak düşünüyor gökhan zan yedek stoper eğer hem semih hem de dany sakatlanmazsa gökhan birinin yerine oynar ikisi birden giderse hakan kazmasını stopere çekecek belkide ufa erken döner

arkadaşlar bence riera varken bi sol bek ihtiyacıımız yok gibi duruyor :D

ben inanılmaz dany semih hataları görmedim eboue sabri hataları görmedim riera hataları görmedim

inanılmaz kademe hatası takm olarak ofsayt taktigi hatası görmedim

muslera inanılmaz hata yapmadı

maçlarımız gitti geldili oldugu icin defansif acıdan zorlk cektikk

ilerde az top tutsak bunlar olmayacaktı DROGBA HEM VİZYON MARKA DEĞER OYUN SİSTEM ACISINDAN 10 NUMARA BİR TRANSFERDİR BENİM GORUSUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt