Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yönetim kumar oynadı. şimdilik risk çok fazla eğer semih-dany ye bişey olursa ne olacak bakalım. aslında ceyhun satılmasaydı stoperde denenebilirdi yada belkide melo denenebilir.

yaw arkadas yapmayin etmeyin alper potukla melonun bolgesinin ne alakasi var,alper o isi yapamaz.melo gidecekse oraya essien,diarra tarzinda adam gelmesi lazim.buyuk takimlarin en kilit noktasi o bölge sakaya gelmez

stoper alırlar ya sanmıyorum.türk olur

ilk yarı sahada dökülen hamit 2.yarı nasıl böyle değişti anlamadım

yaw arkadas yapmayin etmeyin alper potukla melonun bolgesinin ne alakasi var,alper o isi yapamaz.melo gidecekse oraya essien,diarra tarzinda adam gelmesi lazim.buyuk takimlarin en kilit noktasi o bölge sakaya gelmez

heleki savunmanin bukadar soft oldugunu goz onunde bulundurursak..

+ hava toplarinda duran toplarda Melonun katkisini es gecemeyiz.. Diarra veya Essien bile o isleri yapamazlar..

%C3%BCnal-ba%C5%9Fgan_302761.jpg

beyler aksam ligtvde maratonu izleyen oldu mu ? melonun hareketine tükürme olmasada tesebbus kırmızı kart diyorlardı.orada kapattım . peki o son dakikalardaki dentinhoyunun teşebbbüs tekmesine ne dediler izledinizm i

Hocam Maraton ve ya Dentinho kısmını bilmemekle beraber, tükürmeye teşebüssün cezasının kırmızı kart olmayacağı kurallarda açık ve nettir. TFF'den haksız bir karar çıkarsa tahkim kuruluna gereken başvuru yapıldıktan sonra cezanın tamamen kaldırılması ve ya en fazla 2 maçla kalması muhtemel.

böyle bişi yok lan.

adanaya geldim geleli sigarayı bıraktım yeni bas gitar aldım sneijder ve drogbayı açıkladık piii

tekrar yalovaya gidersem domdom kurşunuyla vurun beni gençler :D

İnsallah transfer kapandı haberi doğru değildir .

inş doğrudur stoperi devrearası yerine sezon sonu almak daha mantıklı şimdi 3 4 alternatif var sezon sonu en az 10 alternatif olur hepside taş gibi stoperler olur :D ben semih ve dannyden memnunum bu yıl için alacagımız oyuncu en fazla granvistmi ne o isveçli olacak danny daha iyi oyuncu benim için hamleli hızlı oyuncu CLde üst tura geçersek bize böyle oyuncular lazım kısa mesafede rakibe yetişebilmeliler

ilk yarı sahada dökülen hamit 2.yarı nasıl böyle değişti anlamadım

cunku oyun Hamitin istedigi sekile dondu.. 10 kisi kaldik.. gotuneu rakibe dayadi zamana oynadi..

biz 11 e 11 oynadikmi zamana oynamiyoruz..

hucum yapmak icin oynuyoruz bu seferde Hamit aksiyor.. agar kaliyor.. cabuk dusunemiyor.. ben Hamiti 2. yari bile begenmedim.. orada 3-1 atacak abi.. bu isin affi yok.. onuda atamiyorsa nedeyim.

Hocam Maraton ve ya Dentinho kısmını bilmemekle beraber, tükürmeye teşebüssün cezasının kırmızı kart olmayacağı kurallarda açık ve nettir. TFF'den haksız bir karar çıkarsa tahkim kuruluna gereken başvuru yapıldıktan sonra cezanın tamamen kaldırılması ve ya en fazla 2 maçla kalması muhtemel.

bende 2 mactan fazla verilecegini düşünmüyorum .ama meireles olayındaki gibi tahkim kurulu diyelim ki tükürmedi dedi o oguzhan denen seref yoksununa ceza verilecek mi verilmeyecek mi ???

oguzhan bu sene en iyi çıkış yapan aktör secilir

Çok haklısın abi. 3-4 maçını izledim Alper'in. Bu adam önlibero değil ki. Selçuk'la aynı tip adam. O pozisyon için zaten Yekta var bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt