Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şimdi alperi istesek 7-8 milyon isterler hiç gerek yok .sene sonunda 3-5 daha verip üzerine gökhan inleri alalım

Ama en güzeli de buydu;

ÇİN'den gelen DROGBA'nın kimliğinde "DrogYa" falan yazıyor olabilir. Sağlık kontrolü iyi olmalı. Çin Malı falan olmasın. Malum yani...

Yekta Sneijder Selçuk :D Hava toplarını kim alacak renktaş yekta sneijder kısa zaten selçukta hava toplarında çok abartılacak kadar iyi degil

Selçuk'un alternatifi olarak Yekta var, o yüzden Alper'e gerek yok dedim abi. Yanlış anlaşılma olmuş :D

Hamburga elendiğimizde drogbalı kadrodan bile daha yüksek hücum gücü vardı stopersizlikten elendik hiç ders almıyoruz.Tut ki gökhan sakatlandı semih kırmızı gördü schalke deplasmanında ben mi oynayacağım?

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Yekta-Selçuk-Hamit-Sneijder-Burak(Emre)-Drogba

Eray, Hakan, Sabri, Elmander,Umut, Engin,Amrabat

Eğer biraz adalet var ise 2 maçtan fazla ceza verilmemesi lazım, Oğuzhan'a ise diyecek bir şey yok maalesef, maç boyunca tek yaptığı provokatörlük, çirkeflik ve adice(tabirimi mazur görün) rol yapmak olan birine Türkiye'de herhangi bir kurumun ceza verebileceğine inanmıyorum, muhtemelen Levent Üzümcü'nün oyunculuğunu övmesinden(ironi yapmıştır) yola çıkarak ödül dahi verilebilir.

oguzhan rol yapsın diye sahada,veli ve necip tekme atmak için .toraman zaten malum .

Hamburga elendiğimizde drogbalı kadrodan bile daha yüksek hücum gücü vardı stopersizlikten elendik hiç ders almıyoruz.Tut ki gökhan sakatlandı semih kırmızı gördü schalke deplasmanında ben mi oynayacağım?

oynamazmısın....kırıcakmısın dostlarını....

Selamun Aleyküm.Keyfiniz yerinde mi gençler?

Yillarca böyle bir forvet hayal ettik..
smiley1665.gif

tumblr_m9jh63CgLM1r4hxlqo1_400.gif

Bilmiyorum artık orasını ama 4-3-1-2 düzenin de yani bu sezonun geri kalanını tamamlayacağımız sistemde (şuan görünen)

Orta sahamız şu şekilde olacak ;

Hamit---Yekta---Selçuk

--------Sneijder---------

Dün akşam oynanan maçta sneijder oyuna girdikten sonra melo atılana kadar sahadaki dizilişi şöyle gördüm: 4-1-3-1-1 melo ön libero. önünde hamit selçuk engin. onların önünde sneijder. forvette elmander vardı. Melo atılmasaydı elmander yerini burağa bırakacaktı.

Melo'yu silip atanların unuttuğu bir detay var, orta sahada en az 1 tane sert oyuncu olmalı yoksa yeriz dayağı otururuz aşağı, hakemler oyna oyna demeye bayılıyor bize karşı.

Hamit Yekta Selçuk Sneijder, öyle sadece pas yapmayla olacak iş değil, yeri geldiğinde sertliğe sertlikle karşılık verecek oyuncu şart.

Herşeye rağmen Melo derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt