Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla melih o 100 kisi beni ilgilendirmiyosu an pepeyi takimimizda gormeyi cok isterdim
Yekta Sneijder SelçukHava toplarını kim alacak renktaş yekta sneijder kısa zaten selçukta hava toplarında çok abartılacak kadar iyi degil
valla melih o 100 kisi beni ilgilendirmiyosu an pepeyi takimimizda gormeyi cok isterdim
Bu dizilişi çok beğendim 6yabancıya yakışmayız hemde
Çok haklısın abi. 3-4 maçını izledim Alper'in. Bu adam önlibero değil ki. Selçuk'la aynı tip adam. O pozisyon için zaten Yekta var bizde.
Eğer biraz adalet var ise 2 maçtan fazla ceza verilmemesi lazım, Oğuzhan'a ise diyecek bir şey yok maalesef, maç boyunca tek yaptığı provokatörlük, çirkeflik ve adice(tabirimi mazur görün) rol yapmak olan birine Türkiye'de herhangi bir kurumun ceza verebileceğine inanmıyorum, muhtemelen Levent Üzümcü'nün oyunculuğunu övmesinden(ironi yapmıştır) yola çıkarak ödül dahi verilebilir.
Hamburga elendiğimizde drogbalı kadrodan bile daha yüksek hücum gücü vardı stopersizlikten elendik hiç ders almıyoruz.Tut ki gökhan sakatlandı semih kırmızı gördü schalke deplasmanında ben mi oynayacağım?
Seni kıracağıma kafamı kırarım abi biliyorsun![]()
Bilmiyorum artık orasını ama 4-3-1-2 düzenin de yani bu sezonun geri kalanını tamamlayacağımız sistemde (şuan görünen)
Orta sahamız şu şekilde olacak ;
Hamit---Yekta---Selçuk
--------Sneijder---------
Selamun Aleyküm.Keyfiniz yerinde mi gençler?
Hamburga elendiğimizde drogbalı kadrodan bile daha yüksek hücum gücü vardı stopersizlikten elendik hiç ders almıyoruz.Tut ki gökhan sakatlandı semih kırmızı gördü schalke deplasmanında ben mi oynayacağım?